Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - atesı dusmedı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumatesı dusmedı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
FILIZ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Konu: atesı dusmedı
    Gönderim Zamanı: 18 Mar 2011 Saat 03:18
merhaba hocam suan uykumuzdan uyandık atesle ve sıze yazıyorum cunku bu kısı ılacsız bır sekılde atlattık sızın sayenızde dr bıle goturmedım kızımı.ama bu sefer farklı normalde uc gun surerdı atesımız sonra normal seyrınde atlatırdık.pazar gunu ogleden sonradan berı atesı var bırkac gun sonra ıkı yasında olacak kızımın.fıtıl ve surup verıyorum donusumlu olarak atesı dusuyor etkısı gecınce tekrar cıkıyor yalnız son ıkı gundur gunduz ates yok gece yattıktan sonra suan mesela 38.7 uyandık fıtıl attım rahatladı uyudu.yıne ıkı gundur burnu akıcak gıbıydı akmadı burnunun derınlerı tıkalı hafıf ara arada oksuruyor.hastalıgın genel seyrı bu ters gıden bısey var atesı uzun surdu.hocam sabah olmıcak bana sızden gelen cevabı beklıcem ne yapayım dr gıdelım mı ates endıselendırdı benı sızın cevabınıza gore hareket edıcem gec kalmaktan korkuyorum tesekkur ederım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2011 Saat 11:13
Bukadar ateşi çocuk hissetmez bile. Bu sebeple, hissetmediği ateşi düşürmeyin. Ateş, bağışıklığının daha iyi çalışmasını sağlar ve hastalık daha kısa sürer. Basit bir grip geçiriyor. Antibiyotik gereken bir durumda, sabah yanına gittiğinizde "leş gibi" bir ağız kokusu alırsınız.  
Yukarı Dön
FILIZ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2011 Saat 11:38
tesekkur ederım hocam agzımız aclıktan kokuyor oyle les gıbı bır koku yok.sızın atesı taraftarı olmadıgınızı bılıyorum ama atesı cıkınca hareketlerı yavaslıyor havale gecırırmı dıye korkuyorum.cok sagolun allah razı olsun ınsallah bu seferde ılacsız ve en dogru sekılde atlatıcaz hastalıgımızı kolay gelsın
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.