Merhabalar Kadir Bey,
Oğlum 15,5 aylık 11 kilo ve 79 cm.
Cuma akşamdan beri ateşi birden yükseliyo ve bi süre sonrada hızla düşüyo.Sabah 39 a çıkınca artık doktora götürdük gidene kadar düştü tabi.Ateşi varken çok halsiz oluyor yüzü kıpkırmızı oluyor.Ateşi düşüncede buz kesiliyor.Birde sol yanağında ve kulak memesinde kırmızı birkaç benek çıktı.Tüm aşıları yapıldı şu ana kadar.Doktora gidince boğazında hafif bi kızarıklık var farenjit olabilir dedi.Burun akıntısıda hafif var.soğuk algınlığıda olabilir dedi.Ateşin birden yükselip düşmesini söyledim.Demekki ateş düşürücünüz iyi dedi.Hiç bişey yapmadan düşüyor deyince çok sık rastlanmaz buna dedi.Ateşi için İbufen şurup verdi.Zimaks antibiyotik verdi 5 gün kullanın dedi.birde Actifed şurup verdi soğuk algınlığı artarsa diye.Antibiyotiği kullanmamıza luzüm varmı?Actifed 2 yaş altı zararlı demişsiniz onun yerine soğuk algınlığıysa AferinPlus kullanalımmı?Birde kırmızı beneklerini pek önemsemedi doktor ama bana normal değil gibi geldiler.Siz ne dersiniz bu duruma,artık şehir değiştirdiğimiz için maalesef şimdiye kadarki doktorumuza gidemiyoruz.Bu yüzden güvenilir biri olarak size danışmak istedim.Şimdiden teşekkürler....