Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ATEŞ-KULAK AĞRISI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumATEŞ-KULAK AĞRISI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sorgulayanne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 77
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sorgulayanne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ATEŞ-KULAK AĞRISI
    Gönderim Zamanı: 06 Şub 2016 Saat 11:31
Öncelikle buradaki soruları tek tek sabırla cevaplayıp bize  zaman ayırdığınız için Allah sizden razı olsun doktor bey.

Oğlum 15 aylık. Yaklaşık 40 önce grip oldu, öksürüğü ve burun akıntısı hatta göz sulanması hala devam ediyor. 2 gecedir ateşi yükseliyor (gündüz bir şey yok) fakat sabah normale dönüyor.  Bu arada da elini kulağına götürüp kaşıyor gibi yaptığını farkettim. Diş çıkarıyor ondan mı kulaktan mı anlamadım... 2 gündür İliadin kullanıyoruz 2*2. Otit olabilir mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119462
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2016 Saat 18:28
Olsa; agridan yeri-gogu yikar. Simdilik sadece Serum Fiz kullanin.
Eski soru ve cevaplari mutlaka okuyun.
Yukarı Dön
sorgulayanne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 77
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sorgulayanne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2016 Saat 23:37
merhaba hocam , oğlum 3 haftadır elini kulağına götürüyor (aylardır grip). kulak ifrazatında artma farkettim. elini kulağına götürmeye devam ediyor. eski maiillerden okuyup liadin damlayı 3 defa 3 gün olmak üzere birer hafta arayla  kullandık. serum fizyolojikle devam edeceğiz ama bir şey kafama takıldı. kulağındaki artan ifrazat kulak zarının delindiğini mi gösterir? Çünkü banyo yaptırdım umarım delik değildir.

Bir de serum fizyolojikten sonra tekrar 4.defa iliadine geçebilir miyiz? Elini kulağına götürmeye devam ediyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119462
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2016 Saat 07:30
Kulak temizligini; serce parmaginizin gittigi yere kadar yapin, daha ileri gitmeyin. Kulak kirinin akmasi iyi
bir sey, yoksa kir icerde birikir ve yikanmasi gerekir.
Ayrica; kulak kiri  asiri derecede su itici(hidrofob) bir madde oldugunda, su giremez.
Ikinci parti Iliadin icin, en az 1 gun ara vermis olmaniz gerekir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.