|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
oztel
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ateşle imtihanimGönderim Zamanı: 30 Kas 2014 Saat 16:55 |
|
Doktor bey 13 aylık kızımın ateşi çıktı (39 a kadar )başka Hiçbir rahatsızlığı yoktu hiçbir ilaç vermedim ertesi gün iyiydi.4 5 gün sonra yeniden ateşi cikti doktora götürdü tahlil sonucu WBC değeri 16 çıkınca doktor enfeksiyon var dedi a.lavin p.nax a.rin verdi ben inatla hiçbirini kullanmadım (kendimde kolay ilaç kullanmam kızımda öyle olsun istedim:( bu arada ateşi hep 38 39 arasındaydı hatta 39 u da geçti sonunda eşimin baskısıyla pes ettim antibiyotik başladım fitil verdim tekrar doktora gittik do.n verdi ateşi düşürdü ertesi gün tekrar 39 u görünce tekrar fitil verip doktora götürdük ateşi yine çıkmaya başlayınca n.gine iğne yaptı çok pişman oldum yaptırdığıma ama çocuk bundan sonra düzeldi ateşi yok artık yemeye başladı. Çok uzattım affınizla sorum baştan beri hata mi ettim ilaç vermemekle yoksa sonrası mi hataliydi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2014 Saat 19:05 |
|
Bu yasda zaten, antibiyotik gereken hastaliklar son derecede nadirdir... Bebek, anne karninda iken aldigi "Antikorlar" sayesinde, antibiyotik gerekecek hastaliklara bagisik durumdadir. Ancak, 18 ay-2yas'dan sonra gerekebilir..
Yapilan Nov..gin igne, HICBIR SEYI tedavi etmedi ki, uzuluyorsunuz!!!!! Sadece atesi dusurdu.. Unutmayin, hergun anlatiyorum, agizda pis bir koku ve dilde kalin bir pas tabakasi yoksa, Antibiyotik GEREKMEZ... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|