|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Yasminal
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: atesli hastalikGönderim Zamanı: 19 Ağu 2014 Saat 18:46 |
|
hocam ozur dileyerek bir soru sormak istiyorum sacma bir sour ise affedin lutfen .kizim 2.5 yasinda ve 3 kez atesli havale gecirdi havale hakkindaki yazilarinizi okudum tehlikeli olmadigini bilsemde o ani tekrar yasama fikri korkutuyor.sorum su olucak :
grip asisi olan krese gitmeyen bir cocuk yilda ortalama kac atesli hastalik atlatir boyle bir bulgu var mi acaba ? yoksa zamaninizi aldigim icin kusura bakmayin .her gun cocugum ateslenicekmis gibi endise duyuyorum elimde olmadan . sevgiler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2014 Saat 19:29 |
|
Bir cocugun ateslenmesi; temas ettigi insan sayisi ile orantilidir. Tabii; bu insanlari kacinin hasta olduguda onemlidir.
Bunlarla ugrasmayin. Nasil olsa, eninde sonunda, ama kisa zamanda, ama uzun zamanda bu hastaliklarin hepsini gecirecek.. Bosverin, ve en muhimi hicbir TURK doktorunun yalanlarina ve cahilliklerine kanip, caninizi sikmayin. 30 seneyi gecti hala insanlar niye hastalaninca atesleri cikar, Turk doktorlari bir turlu ogrenemediler.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|