|
ateşli iken zaman karmaşası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2021 Saat 03:13 |
hocam merhabalar
oğlum 8 yaşında. 8 senedir sizinle büyütüyorum. ateş düşürücü filan gibi gereksiz ilaç kullanmıyoruz bu sabah oğlum ateşledi, biraz boynundaki lenfler in biri de hafif şişmişti, halsiz yattı. akşam ateşi iyice yükseldi. 39.5 i gördü.. az önce de uykusundan uyandı ve birden korku ile bana bakıp anne yavaş halini bırakır ısın korkuyorum dedi. ne demek istediğini sordum herşey çok yavaş dedi.. sonra sakinleştirir uyuttum bu defa da uyanıp anne hızlı olma herşey normal hızına gelsin lütfen dedi. etrafa garip garip baktı algılamaya çalışır gibi.. daha önce hiç böyle bi durumla karşılaşmadım için çok korktum.. bir de çok şiddetli bir baş ağrısı oldu o ara. yardım edin lütfen diye ağladı ve normalde hiç istemediği halde hastaneye gidelim dedi durdu.. parol şurup verdik 1 doz. 10 dk içinde ağrısı geçti.. ama şu hızlı ve yavaş durumu nedir hocam. dikkat etmemiz gereken bir durum varmı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Makalelerime bir göz atsa idiniz, bilirdiniz.
İlk sayfadaki YAZARLAR kısmında; "Alice in Wanderland Sendromu" makalemi okuyun. Hiçbir şey yapmayın, kendiliğinden düzelecek.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Ağu 2021 Saat 08:54 |
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
ah hocam nerdeyse tüm makalelerini okuyup notlar almıştım ancak onun adı yüzünden önemsememişim...yazıyı okuyunca farkettim ki ben çocukken bende vardı bu durum, bazen çok kısa süreliğine gündüz aniden herşey büyüdü ben küçücük kalırdım, bazen de ağır çekim gibi olurdu herşey.. üniversite den sonr olmadı bi daha
. size yazdıktan sonrra derin uyudu bu saate kadar. uyanınca da anne galiba o hızlı şeyler rüyaydı dedi. hatta odada yarış var gibiydi dedi. ateşi düşmüş, keyfi yerinde.. sadece karnım bi tuhaf diyo. hem çok açım hem hiç yemek istemiyorum diyor..
Düzenleyen esra_kocabiyik - 27 Ağu 2021 Saat 09:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zorlamayın, canı ne isterse onu yesin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
aynen dediğiniz gibi yaltık hocam. 1 saat sonra eski iştahına da döndü çok şükür... normal halindeydi tamamen...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
hocam oğlum az önce yine uykusundan uyanınca aynı şekilde herşey çok hızlandı yine diye korktu..
hasta filan değil şimdi. uykusundan korkmuş bir halde uyandı.. ne olduğunu anlatamadı.. korkuyomusun deyince evet deyip sarılmaya başladı.. sonra da yine herşey hızlandı dedi bu alice in the wonderland sendromu için timör filan gibi şeyler yazıyo nette.. beni korkuttu bunlar. 2.ye de olumcaniyice korktum.. ben çocukkem bende de oluyodu ama üniversitede geçti
Düzenleyen esra_kocabiyik - 07 Eyl 2021 Saat 13:26 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onca seneden beri anlatıyorum!!
Net'de yazı yazanların çoğu; doktor bile değildir. Evet, doğru, "Burkitt Lenfoma" yapar!!! Yapar da, sadece Afrika kıtasında yapar. O geri zekalılar bunları bilmezler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
ah hocam içime su serptiniz...
dedim ya bende de vardı.. yıllarca da oldu.. ama ben hiç korkmuyordum, bunu normal birşy, herkeste arada olur sanıyodum.. ta üniversite çağlarında geçti.. oğlum da korkmasın sakin olsun diye bende de vardı, geçiyor sonra, bi zararı yok filan dedim.. o da anne bi kaç kes daha olursa alışırım heralde, şimdi daha alışamadım diyor :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|