Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - atess
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumatess

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
leyla3868 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyla3868 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: atess
    Gönderim Zamanı: 26 Haz 2014 Saat 22:34
Hocam kizim 16.08.2014 dogumlu 9.4 kg dun gece atesi cikti mudahele etmedim. Dustu. Oglen yine cikmis bakici dolven vermis dusurmus. Aksam ustu yine yukseldi en fazla39a cikti. Kendi kendine dustu.
Halsizligi disinda rahatsizligi yok. Tahlil yaptirmali miyim. Pas lekesi veya koku yok. Iyi geceler.
HAYAT KIZIMLA DAHA DA GÜZEL
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119642
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2014 Saat 23:57
Yazdiginiz dogum tarihine gore, cocugunuz henuz dogmamis...

9.4kg. 13 aylik kiz kilosudur.

Grip geciriyor, sakin Antibiyotik ve diger ilaclari kullanmayin. Ateside cok rahatsiz olmadikca, dusurmeyin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyla3868 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2014 Saat 21:15
Hocam kizim 2013 dogumlu. Bu uykusuzluk yuzunden cok dikkatsiz olmaya basladim. Ates devam edip.ustune kusma da eklenince dr. Gittik. Bagirsaklari hareketli dedi. Emadur fitil 100 mg. Ve fixef surup verdi. Surubu vermedim. Emadur iyi gelince kullanmak istemedim. Ates 4-5 saattir dusuk. Surubu kullanmalimiyim. Ilginiz icin tesekkur ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2014 Saat 21:54
SAKIN, ama sakin o antibiyotigi kullanmayin, cocugu duman edersiniz.
1 kilo fazlasi var.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyla3868 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haz 2014 Saat 13:25
hocam ateş hala devam ediyor. 3 saate bir yükseliyor. ateş düşürücü şurupla düşüyor. 39,5 lara kadar yükseliyor. ishal şeklinde yapıyor kakasını ancak sık yapmıyor. her zamanki gibi yapıyor. calpol kullanıyorum 2 kere de dolven kullandım. 5 gündür veriyorum, zararı dokunurmu. na zaman bitecek bu ateş hocam. antibiotiği kullanmıyorum. kusması bitti. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyla3868 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 00:19
Hocam bu ates bitmek bilmiyor. Baska ciddi bir hastslik olmasindan korkmaya basladim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 00:53
Ates ile ilgili alt forum ve ilk sayfadaki makalelerimi okuyun.. Yoksa, sualleriniz bitecek gibi degil.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.