Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ayak bileginde dokuntu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumayak bileginde dokuntu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 237
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ayak bileginde dokuntu
    Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2017 Saat 00:55
merhaba hocam,
kizim 29 aylik 14 kg.sag ayak bileginin degisik yerlerinde 1 aydan fazladir kasintili dokuntuler cikiyor,oncekileri de kasiyip kanatmisti sinek isirigidir diye cok da onemsemedim ama bugun bagirarak aglamaya kasinmaya basladi.bu yeni dokuntu pek de sinek isirigi gibi gorunmedi sanki bana,kolonya surdum pamukla,hala da arada aciyor diyip agliyor,bunlar sinek isirigi midir hocam??bir de sanirim ayni zamanlarda basladi,agiz kenarinda allerjiye benzeyen minik kirmizi noktaciklar cikiyor,zamanla kaybolup tekrar beliriyor hep ayni yerde,bu bilegindekiler de allerji kaynakli midir????gecirdigi gripten kalan oksurugu de var hala,eger zyrtec kullanmak gerekirse sanirim birkac hafta daha kullanamayiz,siz ne dersiniz hocam???neye allerjisi oldugunu da pek anlamadim yiyip ictigi hep ayni seyler.simdiden cok tesekkur ederim hocam,bayraminizi da gonulden kutlar,ellerinizden operim.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118018
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2017 Saat 05:36
Sinek isirigi, kasiyarak rezil etmis.
Fenistil jel surun.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.