|
Ayak tabani kasinma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haz 2023 Saat 02:26 |
Hocam merhaba,
5 yasinda bir kizim var. Normal boy ve kiloda. Yaklasik 2 haftadır yazliktayiz. Dun gece uykusu cok bölündü, ayak tabanlari kaşındı sürekli. Bugün ayaklarinin altina baktim kesinlikle bir sinek isirigi ya da bocek sokmasi yok. 2 ayağının altida rahatsiz edici sekilde kaşınıyor bu gece de ayni sekilde,ve Ama baska bir yerinde kaşıntı yok. Azonce zyrtec surup içirdim. Birde birkac gündür balgamli öksürük var ozellikle gece. Sizce ne yapmaliyiz? Cok teşekkür ediyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117659 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çıplak ayak ile kumda yürüyünce olur. Fenistil jel, günde: 2x1 sürün.
Öksürük için; Limonlu bal, ColdMix kullanın. Yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben 5 yıldır sizi takip ediyorum gerçekten iyiki varsınız.
Zyrtec şurup kac gun kullanabilirim gece cok iyi geldi. Soylediklerinixi yapacağım ve Bilgi icin cok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117659 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçene kadar kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|