|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2017 Saat 15:46 |
Hocam oğlum kanapeden minderlerin üzerine atlayıp oynarken sol ayağı ters bı pozisyon aldı sanırım.bagirip ağlamaya başladı. 26 aylik bu arada. Sakinlestikten sonra kalktığında ayağının üzerine basınca ağlayarak kaldırdı. 3 saat oldu şiş ve morluk olmadı henüz.ama hiç basamiyor. Basınca ağlayıp kaldırıyor.unutup koşmak için adım atınca ikinci adımı atıyor atmıyor yere yigiliyor.. ortopedi doluydu acilden giriş yaptık röntgen çekildi acildeki bir şey göremiyorum ben dedi ama basamiyor yarım alçıya alalım tedbir amaçlı dedi.yarin yine ortopediye götüreceğim. Normal otururken sıkıntı yok hatta ben TV ye dalınca bileğinden tuttum oynattim ses etmedi.butun sorun üstüne basınca. Ne olmuş olabilir hocam.ne yapalım.suan yarım alçıda .
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ortopedi doktorunun gormesi SART!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|