Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aynı anda 4 diş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumaynı anda 4 diş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 138
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mürur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: aynı anda 4 diş
    Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 00:20
Merhaba kadir Hocam
Yine sizin bilgileriniz ışığında ikinci oğlumu da ilaçsız büyütmeye çalışıyoruz(kreşte ilk senesi olan abiye rağmen...:))2 gün sonra 8 ayını dolduracak 11.8kg 74cm boyunda oğlum vr.neredeyse 15 günde bir yineleyen gribi defalarca anlattığınız yöntemlerle atlatmaya çalışıyoruz.küçük oğlum da gece herhangi bir saatte öksürük krizi başlıyor ve yarım saat yavrumu mahvediyor.öğürür gibi bir şekilde oluyor.diş konusundaki yazılarınızı biliyorum ama dört diş aynı anda kendini göstermeye başladı.ya da biz öyle zannediyoruz..bunun hiç etkisi olmaz mı gerçekten.çünkü huzursuz ve salyadan fenalık geldi artık aylardır...diğer sorum ise dr ye gittik ventolin medicol ve astafen verdi.astafeni arattım ama bulamadım maillerde...bu konuda aydınlatırsanız...diğerlerini zaten önermiyosunuz biliyorum.tekrar teşekkürler..
Yukarı Dön
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mürur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 00:25
bu arada bu seferki öksürükte hırıltı yok neyseki...süper üçlüyü çok kullandım onun katkısı olsa gerek değil mi?..bir de aspiretörle burnu çok temizledik bunun bebeğe bi zararı olur mu acaba?eşim olayı abarttı artık.ona rağmen bitiremedik lanet akıntıyı...birde 4 yaşındaki oğlum da hep grip zaten ama sayenizde o hep ayakta atlatıyor.ilk onunla tanıdım sizi...ne mutluu:)))
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 19:22
SAKIN: 8 aylik cocuga, o ASTIM ilaclarinin hicbirini kullanmayin... Anasinin gozu doktorlar, bu konuyu bildiklerinden bu tip ilaclari: "cay kasigi"(1ml'den az alir) ile verdirirler, bu doktorlara ozenen, aptallar, olcek kasigi(5ml) ile verdirip, cocugun ani tasikardi ile olmesine sebep olurlar...
Astafen= Zaditen=Claritin... (Ketotifen aktif maddesi)
Sadece benim anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mürur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 23:15
Evet aynen hocam teşekkür ederim. ...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.