|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mürur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 00:20 |
Merhaba kadir Hocam
Yine sizin bilgileriniz ışığında ikinci oğlumu da ilaçsız büyütmeye çalışıyoruz(kreşte ilk senesi olan abiye rağmen...:))2 gün sonra 8 ayını dolduracak 11.8kg 74cm boyunda oğlum vr.neredeyse 15 günde bir yineleyen gribi defalarca anlattığınız yöntemlerle atlatmaya çalışıyoruz.küçük oğlum da gece herhangi bir saatte öksürük krizi başlıyor ve yarım saat yavrumu mahvediyor.öğürür gibi bir şekilde oluyor.diş konusundaki yazılarınızı biliyorum ama dört diş aynı anda kendini göstermeye başladı.ya da biz öyle zannediyoruz..bunun hiç etkisi olmaz mı gerçekten.çünkü huzursuz ve salyadan fenalık geldi artık aylardır...diğer sorum ise dr ye gittik ventolin medicol ve astafen verdi.astafeni arattım ama bulamadım maillerde...bu konuda aydınlatırsanız...diğerlerini zaten önermiyosunuz biliyorum.tekrar teşekkürler.. |
|
![]() |
|
mürur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada bu seferki öksürükte hırıltı yok neyseki...süper üçlüyü çok kullandım onun katkısı olsa gerek değil mi?..bir de aspiretörle burnu çok temizledik bunun bebeğe bi zararı olur mu acaba?eşim olayı abarttı artık.ona rağmen bitiremedik lanet akıntıyı...birde 4 yaşındaki oğlum da hep grip zaten ama sayenizde o hep ayakta atlatıyor.ilk onunla tanıdım sizi...ne mutluu:)))
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN: 8 aylik cocuga, o ASTIM ilaclarinin hicbirini kullanmayin... Anasinin gozu doktorlar, bu konuyu bildiklerinden bu tip ilaclari: "cay kasigi"(1ml'den az alir) ile verdirirler, bu doktorlara ozenen, aptallar, olcek kasigi(5ml) ile verdirip, cocugun ani tasikardi ile olmesine sebep olurlar...
Astafen= Zaditen=Claritin... (Ketotifen aktif maddesi) Sadece benim anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet aynen hocam teşekkür ederim. ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|