Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aynı topickler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuaynı topickler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 12:40
Orjinalini yazan: Siddartha Siddartha Yazdı:

Aslında bazı ufak detaylara dikkat ederseniz arama yapılabiliyor. Öncelikle gelişmiş aramayı kullanmak gerekiyor. Daha sonra oradaki arama kriterlerini daraltarak çok rahat arama yapılabiliyor. Örneğin sadece Kadir Bey'e yazılmış bir bir metni arıyorsanız. Gelişmiş aramada "Forumlarda Arama" başlığında Kadir Bey'in başlığına tıklayarak aradığınızda istediğiniz sonuca çok rahat ulaşabilrsiniz...

Çalışmasında asıl problem olan yer, tüm sitede genel arama yapmak istenen durumlar... Wink

öylede olmuyor ki haluk bey....

dün kadir beyi işaretledim anahtar kelimeyede bronşiolit,bronşiyolit yazdım fakat hata verdi...

en kolayı acelede olsa forumdan çıkarken hangi sayfayı check ettiğime mutlaka bakmalıyım sanırım:)
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 12:57
yukarda da dediğim gibi ilalcim sanırım bazen yüzümüzü güldürüyor bende gelişmiş aramadan arama yaptım ve kısıtlı alanlar göstererek arama yaptım ve hemen sonuçlar karşıma çıktı çok sevindim ama 10 dakika sonra aynı işlemle başka bir konu aramak istedim hata verdi neyse artık inşallah haluk beyin de dediği gibi yeni versiyonda rahatlarız artık...
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 13:17
Orjinalini yazan: Siddartha Siddartha Yazdı:

Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

Çok güzel haber Haluk beySmilearama motorum hiçbir zaman çalışmadı,hatta azönce Kadir bey e kızım için aylar önce sorduğum sorumu bulmak için 123 sayfa dolaştıktan sonra Wacko cevabınız ilaç gibi geldiLOL

Aslında bazı ufak detaylara dikkat ederseniz arama yapılabiliyor. Öncelikle gelişmiş aramayı kullanmak gerekiyor. Daha sonra oradaki arama kriterlerini daraltarak çok rahat arama yapılabiliyor. Örneğin sadece Kadir Bey'e yazılmış bir bir metni arıyorsanız. Gelişmiş aramada "Forumlarda Arama" başlığında Kadir Bey'in başlığına tıklayarak aradığınızda istediğiniz sonuca çok rahat ulaşabilrsiniz...

Çalışmasında asıl problem olan yer, tüm sitede genel arama yapmak istenen durumlar... Wink
Oda maalesef pek işe yaramıyor..Ben arama yaparken üye adını biliyor ve yazıyorsam sadece o zaman sonuç alıyorum..Şöyle bir yöntem olabilirmi;mesela bir topiğin içine tıklıyoruz,topiklerde ayrı arama butonu varBig%20smileörneğin ''fıkralar''topiğine tıkladım,orda ''konu arama''butonu var alıntı ve cevap yaz kısmının üstünde,sadece aramayı o topik içinde yaptığı için rahat sonuç alınıyor,o buton her bölümdede olsa işe yararmı acaba,gelişmiş aramada sadece o bölümde tıklansa,diğer ayarlarlada oynayıp aramayı kolaylaştırmayada çalışsak yinede sonuç alamıyoruzConfusedBirde ben normal aramaya tıklayınca reklam kapatıyo önünüConfused
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 13:59
Emine'cim aynen sana katılıyorum ben daha öncede böyle bi konu açmıştım ve aynı öneride bulunmuştum ama sonuç alamadık
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12415&PN=2
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 14:03

Yonetim ve Mod arkadaslar, Arama motoru hicbir sekilde calismiyor. Her turlusunu denedim... Confused

Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 14:38
Orjinalini yazan: duygu duygu Yazdı:

Ben birşey daha eklemek isterim. Eğer aradığınız mesajı gönderen üyeyi biliyorsanız, kullanıcı adı bölümüne yazıp istediğiniz mesaja kolayca erişebiliyorsunuz.

Mesela İrme sen sağ tarafa bir "irme" yazsaydın 123 sayfa gezmek zorunda kalmazdın

Duygucuğum saol canım..dediğini yaptım ve evet Kadir beye yazdığım 3-4 konuyla ilgili başlıklar çıktı,yanlız benim bu sabah aradığım o konular değildi,acaba 2.bi sayfa var ben açıcak yerimi bulamadım yoksa senin dediğin gibi yaptığımda '' İştahsız ve zayıf'' başlıklı mesajım çıkmıyormu???Smile
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 14:42
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9843&PID=279248
irmecigim ben arama yaptim ve cikti buyur dadlum bunumu ariyordun arama bende de calisiyor kizlar

Düzenleyen yasemin - 13 Mar 2009 Saat 14:42

Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 14:43
Duygu sadece irme yazıp,Kadir beyin mesajlarında aratınca istediğim mesajı bulamadım,ama azönce bu sabah göz sağlığımı kaybedipLOLbulduğum mesajımı görünce başlığına dikkat etmiştim ve başlığı yazıp arayınca buldum mesajımıConfused Sanırım ben bu arama motorunu kullanmayı beceremiyorumLOLvee bu topiği karıştırmıım daha fazla diyeee saygıyla ayrılıyorum burdanLOLteşekkürler...
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.