|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3036 |
![]() |
|
öylede olmuyor ki haluk bey.... dün kadir beyi işaretledim anahtar kelimeyede bronşiolit,bronşiyolit yazdım fakat hata verdi... en kolayı acelede olsa forumdan çıkarken hangi sayfayı check ettiğime mutlaka bakmalıyım sanırım:) |
||
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
||
![]() |
||
zeyno18 ![]() Altın Üye ![]() ![]() Sebebi Hayatım Canım Kızım Kayıt Tarihi: 19 Haz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3178 |
![]() |
|
yukarda da dediğim gibi ilalcim sanırım bazen yüzümüzü güldürüyor bende gelişmiş aramadan arama yaptım ve kısıtlı alanlar göstererek arama yaptım ve hemen sonuçlar karşıma çıktı çok sevindim ama 10 dakika sonra aynı işlemle başka bir konu aramak istedim hata verdi neyse artık inşallah haluk beyin de dediği gibi yeni versiyonda rahatlarız artık...
|
||
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı..... |
||
![]() |
||
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
emre ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 4001 |
![]() |
|
Emine'cim aynen sana katılıyorum ben daha öncede böyle bi konu açmıştım ve aynı öneride bulunmuştum ama sonuç alamadık
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12415&PN=2 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
|
Yonetim ve Mod arkadaslar, Arama motoru hicbir sekilde calismiyor. Her turlusunu denedim... |
||
![]() |
||
irme ![]() Elmas Üye ![]() En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz! Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8271 |
![]() |
|
Duygucuğum saol canım..dediğini yaptım ve evet Kadir beye yazdığım 3-4 konuyla ilgili başlıklar çıktı,yanlız benim bu sabah aradığım o konular değildi,acaba 2.bi sayfa var ben açıcak yerimi bulamadım yoksa senin dediğin gibi yaptığımda '' İştahsız ve zayıf'' başlıklı mesajım çıkmıyormu???
![]() |
||
![]() |
||
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
|
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9843&PID=279248
irmecigim ben arama yaptim ve cikti ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen yasemin - 13 Mar 2009 Saat 14:42 |
||
|
||
![]() |
||
irme ![]() Elmas Üye ![]() En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz! Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8271 |
![]() |
|
Duygu sadece irme yazıp,Kadir beyin mesajlarında aratınca istediğim mesajı bulamadım,ama azönce bu sabah göz sağlığımı kaybedip
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|