Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ayrılık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAyrılık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
idilim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 97
Mesajın Direkt Linki Konu: Ayrılık
    Gönderim Zamanı: 19 Haz 2009 Saat 10:07
İyi günler Özlem Hanım,
Yaz dönemi gelince yazlık sorunumuzda gündeme geldi. Kızıma kayınvalidem ve dedesi bakıyorlar, yazlıkları var ve oraya gitmeyi içten içe istiyorlar, aslında bende gitmelerini çok istiyorum, bu onların hakkı biraz dinlenmeye temiz havaya ihtiyaçları var. İnanınki gitmelerini çok istiyorum zaten esir ettik onları...

(17 aylık) Kızımı da göndermem gerekecek işte bu kısım benim için çok sıkıntılı. Aslında bütün kış kızımdan ayrılmamak için çareler düşündüm, tek yol bakıcı bulmaktı onuda istemedim, yeni birine alışmasındansa yazlığa gitmesinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum, orası yeşillik, deniz-güneş-bir sürü çocuk. Kızım için de çok faydalı olacağını sanıyorum.

Giderse hafta içi ayrı kalacağız, Cuma akşamından yola düşüp yanına gideceğim. Pazar akşamı da ayrılacağız, işte bu ayrılışlar kafamı kemirip duruyor. “Acaba” lardan kurtulamıyorum, acaba çok ağlar mı? Acaba bize küser mi? Acaba ben ne yapacağım.... Sadece benimle paylaştığı bazı anlar var geceleri yüzümü tutarak uyuyor acaba ben olmadığım için mecburen babaannesini kabullenir mi? Sonuçta gündüzleri babaannesi uyutuyor geceyide kabullenir sanıyorum.

Şuanda ne zaman konu açılsa biz gidersiniz tabi diyoruz ama hala bir adım atılmış değil yani biraz içten içe üstünü örtüyoruz. Şimdi karar versek Temmuz-Ağustos ayları bu şekilde geçecek. Bir türlü cesaretlenemiyorum. Terazinin bir kefesine iyileri bir kefesine kötüleri koymaya çalışıyorum ama ne taraf ağır çekecek bilemiyorum, ne sorduğumuda bilmiyorum aslında sadece kısada olsa durumu yorumlarsanız sevinirim.

Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2009 Saat 14:18
 yazlık çocuğunuza çok iyi gelecektir. ayrılma konusuna gelince, zor olsa da sizi özlese de bu zaten alışması gereken bir durum. başlangıçta size küsebilir, ağlayabilir sizi görünce. ancak siz yokken mutluysa her şey yolunda demektir. deniz ve korumalı güneş çocukların hem beden hem de ruh sağlığı açısından çok yararlı
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.