hocam merhaba size 2 sorum olacaktı yine çekinerek

2.oğlumu sizinle büyüttüm inşallah kızımı da sizinle büyüteceğim. büyük oğlumu doktorların ağında nasıl yanlış büyüttüğümü sizinle yıllar yılı geçerken daha iyi anlıyorum. çünkü geniz eti alındı tüp takıldı ve şimdi anlıyorum ki hepsi gereksiz yere gerçekten ve sadece para için yapılmış.o kadar üzülüyorum ki düşündükçe

o yüzden allah sizden binlerce kez razı olsun.
1-büyük oğlumun 2 yıl önce azı dişleri çürüdüğü için (3.5yaşında idi)kurtarılamayacağı dolgu vs.olamayacağı söylenerek çekildi.şimdilerde en arkadaki azı dişleri çıkmaya başladı.o azı dişler tamamen çıkınca mı araya tel konularak çekilen dişin yeri daralmaması sağlanacak yoksa şimdi mi uygulama yapılacak.
2- 3.5 yaşındaki oğlum sürekli burnunu karıştırıyor.kbb uzmanı olan bir prof. götürdüğümüzde burnunda bişi yok geniz eti var o alınabilir eğer şikayet devam ederse alerji testleri yapalım dedi. burnunu sürekli temziliyorum.burnu temiz yani birşey olduğundan değil ama kaşınıyor diyor ve devamlı burnunu karıştırıyor.neden kaynaklanıyor olabilir.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..siz USA da da olsanız,internetin bir ucunda olduğunuzu bilmek o kadar rahatlatıyor ki beni anlatamam.iyi ki varsınız