Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - azı dişi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumazı dişi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
baharşekeri Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 161
Mesajın Direkt Linki Konu: azı dişi
    Gönderim Zamanı: 03 Şub 2012 Saat 22:53
hocam merhaba size 2 sorum olacaktı yine çekinerekEmbarrassed 2.oğlumu sizinle büyüttüm inşallah kızımı da sizinle büyüteceğim. büyük oğlumu doktorların ağında nasıl yanlış büyüttüğümü sizinle yıllar yılı geçerken daha iyi anlıyorum. çünkü geniz eti alındı tüp takıldı ve şimdi anlıyorum ki hepsi gereksiz yere gerçekten ve  sadece para için yapılmış.o kadar üzülüyorum ki düşündükçeCryo yüzden allah sizden binlerce kez razı olsun.

1-büyük oğlumun 2 yıl önce azı dişleri çürüdüğü için (3.5yaşında idi)kurtarılamayacağı dolgu vs.olamayacağı söylenerek çekildi.şimdilerde en arkadaki azı dişleri çıkmaya başladı.o azı dişler tamamen çıkınca mı araya tel konularak çekilen dişin yeri daralmaması sağlanacak yoksa şimdi mi uygulama yapılacak.

2- 3.5 yaşındaki oğlum sürekli burnunu karıştırıyor.kbb uzmanı olan bir prof. götürdüğümüzde burnunda bişi yok geniz eti var o alınabilir eğer şikayet devam ederse alerji testleri yapalım dedi. burnunu sürekli temziliyorum.burnu temiz yani birşey olduğundan değil ama kaşınıyor diyor ve devamlı burnunu karıştırıyor.neden kaynaklanıyor olabilir.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..siz USA da da olsanız,internetin bir ucunda olduğunuzu bilmek o kadar rahatlatıyor ki beni anlatamam.iyi ki varsınızStar

binlerce kez sükürler olsun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119572
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2012 Saat 00:01
1-Teli nereye takacaklar? Sut dislerine tel takilmaz.
2- Barsak kurtlarindan da "burun kasintisi" olur ama; yasi bunun icin biraz kucuk, Altini siz temizlediginiz icin, kurt olsa idi gorurdunuz. Biraz serum fiz ile takip edelim.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2012 Saat 00:13
Evet hocam öyle demişlerdi ama tamamen çıkınca mı yoksa çıkmaya başlayınca mı bilmiyorum.cekilen dişin yeri dolmasın o dış cikarkende eğri bugru çıkmasın diye 6-7 yaslarında takılması gerekiyor dediler.ne Yapayım şimdi bu durumda:(

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2012 Saat 02:07
Dogru durust bir Dis Hekimine danisin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2012 Saat 14:10
Hocam bize bu açıklamayı yapan Ankara'da bir üniversite hastanesinde Prof.tu malesef

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2012 Saat 18:36
Hacettepe ye gidin. Tabii, 1978 den beri orasi ne hale geldi, ondan da emin degilim.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.