|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özlemakdag ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemakdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2017 Saat 14:39 |
hocam merhabalar..b12 değeri 174, 13 aylık, 9.100 kg yeğenim için doktor b12 değerinin düşük olduğunu iğneye başlamamız gerektiğini söyledi bundan 2 ay önce iğne yaptırdık hala düşük olduğunu söylüyorlar, sizin bilgilerinize ihtiyacımız var gereksiz iğne yaptırmak istemiyoruz, iğne yerine herhangi bir gıda takviyesiyle değeri normale getiremez miyiz? Ayrıca kendi oğlum için de size danışmak istiyorum dün akşam gözlerinin önleri çok fazla kızardı tedirgin oldum, bugün daha iyi, burun tıkanıklığımız var söylediğiniz gibi serum fizyoloji, coldmix ve günde üç defa bal limon veriyorum yapmam gereken başka birşey var mı bilmiyorum oğlum 12 kg, 18 aylık...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
B12 sacmaligi son 1 senenin uckagidi!!! B12 olcen "kitler" gelmeden once, hic boyle problemler yoktu.. B12 eksikligi genellikle 2 onemli durumda gorulur: 1- Ileri yaslarda, midede; "Intrinsic factor" denilen bir salginin olmamasi halinde B12 vitamininin emilememesi ile olan, Pernisioz Anemi durumu. 2- Asiri vejeteryan olma durumu!!! Bunun haricinda, B12 vitamin tahlili isteyen doktor, ard niyetli veya sahtekardir. Sakin bu sahtekarlara kanmayin ve sakin igne filan yaptirmayin.. B12 vitamini suda eridigi icin, verilen vitaminin fazlasi hemen idrarla atilir. B12 bakmak icin, once hastada ; "Megaloblastik Anemi" teshis edilmesi gerekir, ondan sonra, sebep arastirilirken, B12 bakilir. Anemisi olmayan bir hasta dan, B12 tahlili istenmez... Ama orasi Turkiye!!! Maksat, pahali tahlil isteyip, komisyon almak! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|