|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
zehracan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba trosyd kremi kullandım ancak resimlerde görüldüğü üzere iyileşmedi. Daha da büyüdü kabartılar.
![]() ![]() ![]() Hocam bu arada çevremdekiler temre olduğunu söylüyor. Ben konuya hakim değilim. Daha önce hiç görmemiştim. Internetten görsellere baktığımda benzeşiyor. Ancak emin olamadım. Sizce öyle mi? Ne yapabilirim hocam sanki gittikçe büyüyorlar, açıkçası üzülüyorum. Bir de neden uzman dermatoloğa götürmüyormuşum? vb. sözler canımı sıkıyor. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Yardım edin ne olur...
Düzenleyen zehracan - 12 May 2017 Saat 22:57 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Devam edin, banyolarda, o olu derileri Lif/kese ile nazikce ovalayip, dokun.
|
|
![]() |
|
zehracan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba bir önceki mesajıma yazmış olduğunuz üzere banyo esnasında lif yapıp, trosyd kreme devam ettim. Son durum resimlerde görüldüğü gibi. Görüşlerinizi bekliyorum hocam.
![]() ![]() ![]() ![]() Hocam tahminen ne zaman iyileşir, yapabileceğim başka birşey var mı? tekrar teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde; 2x1 Hipokort krem, 5 gun surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|