|
Bağışıklık Düşüklüğü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Zencefil09 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zencefil09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2022 Saat 01:01 |
Kadir hocam size ilk defa kendimle ilgili yazıyorum çünkü artık ne yapacağımı şaşırdım. Kaç kere hastaneye gittim kaç doktor gördü kimse nedenini bulamadı tedavi edemedi
Kızım bu sene kreşe başladığı için çok sık hastalandı ve her hasta olduğunda ben de oldum. Başta normal karşıladım Ama 3 ay önce ailece grip olduk, influenza a pozitif çıktı kızım. Ateş, burun akıntısı, öksürük başladı. Eşim ve kızım iyleşti ama ben iyileşemedim. 3 aydır geçmeyen öksürük, gök gürültüsünü andıran tarzda öksürük ve sonrasında gelen bolca koyu renk koyu kıvam balgam, öksürürken sanki göğsüm ısınıyormuş, yanıyormuş gibi hissedişim, ciğerlerimde ağrı. Burnum aynı şekilde hep dolu koyu yeşil akıntı var, yüzümde doluluk hissi. Ve sanki burnumun gerisnden genizinden sürekli aldığım bir koku, iltihap kokusu gibi nasıl tarif ederim bilmiyorum ama genzimden bir koku geliyormuş gibi hissediyorum. Bazen şekerli bir tat geliyor balgam ile. 3 aydır iyileşemediğim gibi sürekli halsizim, uyumak istiyorum, baş dönmes mide bulantısı oluyor. Ateş hastalığın başında çıktı sonra bir daha olmadı. Öksürk gün içinde de sürekli oluyor ama gece yatınca tıkanır tarzda çok artıyor. Kaç defa acile gittim, süreyya paşa göğüs hastalıklarına gittim, özele devlete heryere gittm ama film çekildi, tomografi çekildi ciğer temiz diyip gönderiyorlar. 1 kere antibiyotik kullandım geçmedi. Peki ciğerlerim temizse neden 3 aydır iyleşemiyorum? Öksürükler neden bitmiyor? Ve ciğerlerim temizse beden bu kadar çok balgam çıkıyor? Her birkaç dakikada bi yoğun bir şekilde geliyor. Artık iyileşemeyecekmişim hep böyle yaşayacakmışım, hastalığımı teşhis edemeyeceklermiş ve tedavi olmayacakmışım gibi gelmeye başladı Nolur siz bir şey söyleyin, neden böyle olmuş olabilir? Benim yaşadığım şey hangi hastalık olabilir neye baktırmam lazım? Sürekli hasta olmamın, iyileşemememin ve 1 senedir hep uykulu halsiz olmamın altında kötü bir şey var mıdır? 5 yaşında kızım var ve ben ilk defa başıma bir şey gelmesinden kötü bir hastalığım çıkmasından ve teşhis alamamaktan çok korkuyorum. Bana bir yol gösterirseniz sevinirim. Çok teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Size hic; "Cocugunuz Grip geciriyor!" diyen oldumu??? ASLA OLMAZ! Zira, kendilerine bir cikari olmadigi
icin, asla Grip teshis etmezler. Kres/Okul ilk defa baslayan her cocugun ilk 2 senesi (kisi) bu sekilde, cok hastalikli gecer. Yoksa bu durum sirf sizin cocuga mahsus bir durum degildir. Bugunden baslayip, geriye dogru Forum Soru-Cevaplari okuyun. Sadece: Limonlu bal, Serum Fiz. ve ColdMix kullanin.
|
|
![]() |
|
Zencefil09 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zencefil09
Kadir bey soru kızım için değildi, hasta olup iyileşemeyen ve teşhis alamayan benim.
Kızım için hep sizin dediklerinizi uyguluyorum zaten ama benim 3 aydır yaşadığım yukarıda yaşadığım durumlara hiç bir dktor teşhis koyamadı malesef o yüzden tedavi de olamıyorum sizden benim hastalığıma teşhis koymanızı rica etmiştim aslında :( Siz diğer doktprlardan çok daha fazla bilgi sahibi olduğunuz için size yazdım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zencefil09
3 aydır geçmeyen öksürük, gök gürültüsünü andıran tarzda öksürük ve sonrasında gelen bolca koyu renk koyu kıvam balgam, öksürürken sanki göğsüm ısınıyormuş, yanıyormuş gibi hissedişim, ciğerlerimde ağrı. Burnum aynı şekilde hep dolu koyu yeşil akıntı var, yüzümde doluluk hissi. Ve sanki burnumun gerisnden genizinden sürekli aldığım bir koku, iltihap kokusu gibi nasıl tarif ederim bilmiyorum ama genzimden bir koku geliyormuş gibi hissediyorum. Bazen şekerli bir tat geliyor balgam ile. 3 aydır iyileşemediğim gibi sürekli halsizim, uyumak istiyorum, baş dönmes mide bulantısı oluyor. Ateş hastalığın başında çıktı sonra bir daha olmadı. Öksürk gün içinde de sürekli oluyor ama gece yatınca tıkanır tarzda çok artıyor. Kaç defa acile gittim, süreyya paşa göğüs hastalıklarına gittim, özele devlete heryere gittm ama film çekildi, tomografi çekildi ciğer temiz diyip gönderiyorlar. 1 kere antibiyotik kullandım geçmedi. Peki ciğerlerim temizse neden 3 aydır iyleşemiyorum? Öksürükler neden bitmiyor? Ve ciğerlerim temizse beden bu kadar çok balgam çıkıyor? Her birkaç dakikada bi yoğun bir şekilde geliyor. Artık iyileşemeyecekmişim hep böyle yaşayacakmışım, hastalığımı teşhis edemeyeceklermiş ve tedavi olmayacakmışım gibi gelmeye başladı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kizinizdan Grip bulasiyor!!!
Ayni seyleri yapin. Akcigerlerde bir sey (!) olsa idi, solunum sayiniz;60'dan fazla olurdu. Antibiyotik gerekirse: Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi olur.
|
|
![]() |
|
egeavr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vücutta bağışıklık düşüklüğü nasıl belli olur?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" vücutta bağışıklık düşüklüğü nasıl belli olur?"
İlk enfeksiyonda vefat edersiniz. Ateş olmadan başlayan viral enfeksiyonlarda; hastalık uzun sürer. Öksürük , Grip ve Allerji (Sahtekarlığın 3 Safhası yazımda anlattığım) ilaçları kullanalarda uzun sürer. Film ve Tomografi temiz olduğuna göre; Verem veya kanser değilsiniz. Balgam sadece Akciğerlerden gelmez, Sinüslerden de gelebilir. Bilhassa "maske tarzında" baş ağrılarınız varsa Sinüzit düşünülmelidir.
|
|
![]() |
|
egeavr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bağışıklık nasıl güçlendirilir? antibiyotiklerle uzun yıllar düşen bağışıklık yeni antikor baktrrilere vücut nasıl kazanır ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|