|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2017 Saat 13:37 |
Hocam bu bahar alerjisinden etkilenen çocuklar için belli bir tedavi şekli uygulanabilir mi ? Şimdiye kadar bunun üstünde durmadım ben burnunun akması gözlerinin kızarması ve öksürük için. Baharda öksürüğü şekil değiştiriyor resmen bugün bana bir arkadaş bunu küçükken tedavi ettirmelisin yoksa bu bahar alerjisi kronikleşir ve farklı boyutlara ulaşır dedi. Tedavi edilmediğinde astıma kadar ilerliyebileceği yazıyor internette. Böyle bir olasılık varmı ? Bugüne kadar pek takılmadım bu alerji şekline ama yaklaşık 2 senedir bu durumdan etkilenir çocuğum. Göstermeme ve incelettirmeme gerek var mı bilmek istedim saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sen o 'arkadasina' bakma...Belliki, vakt-i zamaninda, Turk doktorlarinin eline dusmus..
Bir sahsin "Astim" olup olmayacagi, bellidir.. Siz, ne normal bir sahsi; olumsuz sartlar ile astim yapabilirsiniz, Ne de; Astim olacak bir sahsi, tedbirler alarak onleyebilirsiniz... Bahar nezlesi(Saman nezlesi) olanlarda Astim 'in sik gorulmesi, her Bahar nezleli sahsin, Astim olacagi anlamina gelmez... Hic Bahar nezlesi olmayan bir sahista da astim olabilir. Bahar nezlesi teshisi kesin ise; Gunde 1 olcek:Zyrtec, sikayetleri gecene kadar verin. |
|
![]() |
|
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim hocam. Kesin olarak bahar nezlesi mi bilmiyorum. Cunku surekli kresten dolayi grip oluyor. Bahar nezlesini nerden anladiniz derseniz simdi burnumuz akiyor ice dogru akiyor disari vermiyor gözümüz once çapaklandi akmaya basladi gözün ici kırmızı oldu hafif öksuruk var ve 3 haftadir grip halleri devam ediyor götürün doktora bahar nezlesi tanisini koysun derseniz götüreyim. Yinede icsin zyretec derseniz veririm bir sakincasi olmazsa eğer once size danismak istedim hocam tesekkur ederi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksuruk on planda ise; Grip demektir, sakin Zyrtec'i vermeyin.. HAPSIRMA ve su gibi burun akintisi on planda ise; Bahar nezlesidir..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Nis 2017 Saat 22:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|