|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
guliz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2015 Saat 14:47 |
merhaba hocam,
bu sefer hastalık biraz değişik seyretti , yorumlarınıza ihtiyacım var. 28 aylık kızım kreşteki yiğenimizden bir tür grip kaptı.çarşamba akşam üzeri ateşlendi tam 1.5 gün sürdü max.39.3 oldu sadece başı çok ağrıdı için 5 ml calpol verdim 1-2 kez.çok bariz başı ve göz çevresi çok ağrıdı hep yatma isteği oldu ateş düşse bile gözünü açamadı.en son cuma akşam üzeri toparlandı gibi ama hafta sonu da başka arazı olmadan sadece yatma uyuma ,az yediği için halsiz gibiydi.örneğin 4 saat aktif oynuyor sonra uykusu geliyor 2-3 saat yatıyor şeklinde.boğazında gıcık var ama öksürüp balgam çıkarmıyor ya da burnu akmıyor.bugün de genzi dolu gibi bir kere yemek yer yemez kustu sanki balgamdan.burun akıntısı oksuruk olmayınca vucundan mikrobumu atamadı?ballı limon yediremedim sadece ballı su içti biraz.herkes doktora gidelim diyor siz ne derseniz onu yapacağım. teşekkür ederim,saygılarımla. |
|
![]() |
|
guliz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugun de halsizlik devam etti,,kan tahlili yaptiralim mi acaba kansızlık mi var hastalıkla birlikte artmis olan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118713 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates varken, Agizinda; pis bir koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, oturun oturdugunuz yerde. Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
Hocam isten geldim oksuruk başlamış,balli limon ve yazılarınızı okumaya devam.dili temiz
|
|
![]() |
|
Ozur dilerim hocam esim dru aramış prospanverin demis sizin yazilardanvermem zaten oksurugu kesmiyorum kac gune uzarsa sikinti olur tam o kismi kavrayamadim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118713 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir zaman 'sikinti' olmaz... Ilaclarla dusmeyen yuksek ates, hizli solunum, kafayi yastiktan kaldiramama gibi arazlar muhimdir.
Ilk sayfadaki, "Oksurukllu Hastaliklar" cizelgesini inceleyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|