|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ardam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2009 Saat 13:32 |
Öncelikle konuyu arama yaptım inanın soruma yanıt bulamadığım için danışmak istedim.Oğlum 3 yaşında balık yağı (seven...) kullanıyordum ancak yazın balık yağı kullanmak sakıncalıymış sizce doğruluk oranı nedir?Saygılarla.... |
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Doktor Bey mutlaka değerlendirecektir ama balık yağı ile ilgili diğer mesajlara aşağıdaki linkten de ulaşabilirsiniz.
![]() http://www.anneoluncaanladim.com/forum/search_results_posts.asp?SearchID=20090624141458&KW=bal%FDk+ya%F0%FD |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() |
Bugünlerde ortalıkta dolaşan bir saçmalıkta bu laf.. Gerek balık yağları, gerek Dvitamininin sıcaklarla değil, güneş ile bir ilgisi var. Güneşe günde en az 20 dakika çıkanlarda bunlar gereksiz ama "zararlı " değil... Sıcaklık ve güneş görme farklı şeyler.
|
|
![]() |
|
ardam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() |
Teşekkürler....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|