Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - baloncuk deneyi...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubaloncuk deneyi...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2009 Saat 00:32
çok hoş yaa. kitabın adı ne MeryemSmileSmile
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2009 Saat 10:41
Gecen aksam esim hani su meyveli yogurtlar var ya onlardan almış, üstünde de kıtır gibi seyler var ya renkli renkli. Agzıiniza aldıgınız an patlamaya baslıyor pıtır pıtır, dağılıyor agız içinde, ağzım bir hos oldu.

O geldi aklima onun gibi bir sey mi ki bu?
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2009 Saat 15:34
eylül uyansın deneyeceğiz...
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2009 Saat 15:41

İlalcim bu deneyi yapmak için küçük değil mi Eylül daha?1 yaşından önce direkt karbonat ve limontuzu bence biraz bekle

Düzenleyen bilgeakgun - 05 Kas 2009 Saat 15:43
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2009 Saat 15:46
İlalcim bir de şunu farkettim sanki yanlışım varsa düzelt,bebeğine iyi bi eğitim,oyun vs öğretebilmek verebilmek için çok endişe duyuyorsun ve bütün bildiklerini biran önce uygulamak istiyorsun,seni çok iyi anlıyorum ama bu kadar endişe etme,10 aylık bebeğinle tensel temas halinde bulunup ,ce-ee oynaman onu gıdıklaman onun çok daha hoşuna gidecektir... zaten bu söylediklerini yapman için önünde kocaman bi zaman var... 
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2009 Saat 17:23
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

İlalcim bir de şunu farkettim sanki yanlışım varsa düzelt,bebeğine iyi bi eğitim,oyun vs öğretebilmek verebilmek için çok endişe duyuyorsun ve bütün bildiklerini biran önce uygulamak istiyorsun,seni çok iyi anlıyorum ama bu kadar endişe etme,10 aylık bebeğinle tensel temas halinde bulunup ,ce-ee oynaman onu gıdıklaman onun çok daha hoşuna gidecektir... zaten bu söylediklerini yapman için önünde kocaman bi zaman var... 

eh endişe konusunda haklısın...bu konudada elimden geldiğince kendime telkinde bulunuyorum.

biran önce uygulamak kısmına da şöyle diyelim....internette çok fazla bilgi ve yöntem var...uygulamaya geçmeden önce hangisinin en etkili ve doğru olduğunu bulmaya çalışıyorum. şuanda yaptığım araştırma ve geliştirme.bu gerçi bebekten bebeğe değişir fakat kafamda genel bir kanı olur diye düşünüyorum...

zaten eylülle oyunlarımız genelde kucağımdadır.ve o ce-eler gıdı gıdılar.araba ditler hadi sende yap...v.s...dir.

yukarıdaki deneye gelince...limontuzu ile limonu kısmen aynı düşünüyorum....ee doğduğundan beri hıçkırığını gribini limonla geçiriyorum ben. hemde bizimki öyle suya bir damla filan değil...utanmasa limonun hepsi...ekşilerle arası çok iyi:)

karbonatta...ağzı pamukçuk oldu diye yine o erken bebeklikte çok tanışdı karbonatla...ve hatta kayınvalidem direk karbonat sürmüş:)

zararlı olmayacağını düşünüyorum...ve ilginçtir ki (maşşallah)uyanmadı:)

Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2009 Saat 17:46
Düşününce haklısın karbonat ve limontuzu zararlı olmayabilir ama neden sonuç ilişkisini o değil de sen kuracağın için bu deney senin için olacak LOL dikkat et ağzı köpürdüğünde korkmasın.
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2009 Saat 18:15
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

Düşününce haklısın karbonat ve limontuzu zararlı olmayabilir ama neden sonuç ilişkisini o değil de sen kuracağın için bu deney senin için olacak LOL dikkat et ağzı köpürdüğünde korkmasın.

evet haklısın benim için olacak....LOL

bak sana kısacık birşey anlatayım..
çocukların yeni bir oyuncağı oldumu demet derki...durun önce halanız bir oynasın...
Eylüle oyuncak bakarken, bir bakıyorum...kendi ilgimi çekenlerin arasındayım....

kaşığın ucuyla versem köpürmez heralde çok fazla...ben hafif bir fıııısssss hissetsin istiyordumLOL

bizim amacımız şuanda neden- sonuç değil ki....eğlence atraksiyon:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.