bak şimdi biz sabah uyanır uyanmaz mutlaka arabalarımız salonun ortasına geitrilir ,hemen hemen hepsi yürümekte zorlanırsın,bi saat kadar onlarla oynar ,çarpışır onlar kaza geçirriler kanepeden zıplaralr

sonra sıkılırız tabi,ben o zamana kadar evi toplarım,kahvaltı zamanı derken sonraki işimiz mutlaka boyama kitabımızıdr,çok ama çok sever şimdiden ona yakın kitabı bitirdik maşallah elide çok yatkın çizime kalemi falan süper tutyo,ee ondan sıkıldık bu kadar oturma yeter haziran sonu şişme havuzumuz balkona konmuştur öğle yemeyine kadar balkonda bütün oyuncaklar içinde cıbıldak bi şekilde iki saate yakın oynarız

eee ondanda sıkıldık yemekte yedikii çoğu zaman yenmez

bu kadar yeter uyku vakti

şöle 3 kadar uyuduktan sonra ahanda enerji dolu uyandık gene,bu kez oturarak olmaz kudurma vaktii

müzik aççılır son ses ve dansa başlarız dans ederken bi yandanda körebe

saklambaçı sevmedik pek

aramak sıkıntı yaptı ama körebeye bayılıyoz

oynuyoz baya bi sonra yoruluruz,bu kezde zeka oyunları tabi arada ben işlerimide görmeye çalışırım izin verdiği sürece hatta kuzum yardımda ederi bana

ewt bul taklar yerlerine konur ,neşeli kartlarda hayvanlar sayılarla tanışılır eee buda bitti akşam üstü oldu

yemek yapmaya,aolsun kuzum hep yanımdadır yemek yapana kadar hep yardımcı

kaşılarımı bilem elime veriri kerata

yemeyiğimizi hazırladık hemen parkaa

ohh güneşte gitti kudurda kudur

benimki kaydırağa salıncağa binmektense kamyonuna kum doldurup taşımacılık yapmaya daha bi bayılır

iyice kudururuz sıkılırız hop babamız gelir eve geçeri güzel bi duş sonra yemek arkasındanda babayla mutlaka top oynanır,yakında apartmandan atacaklar ama

akşam artık babaya aidiz iyice yorulurlar sonra babasıyla yatak odasına mutlaka kitap okunur kuzuma ,sonram ben giderim bakarım iki aşkım birden uyumuş

küçük aşkımı yerine uyutur büyük aşkımı salona alırım

biraz foruma takılır birazda onunla film izlerim

sonrada uyku vakti

artık büyük aşkım oyun ister

çoğu zaman ona enerji kalmamaış olur