|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aycaelyesa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 00:27 |
Arkadaşlar ben oğluşuma emmeyi nasıl bıraktırıcam bütün yolları denedim dr lara danıştım ama herkes aynı şeyleri söylüyo çok fazla emiyo gece gündüzz engelleyemiyorum artık bana da daral gelmeye başladı olur olmaz heryerde tepe me çıkıp anne meme diye ağlıyo napacağımı şaşırdım aslında emzirsem daha emziririm fakat yemesini engelliyo e biberon emzik bunları ağzına sürmediği için daha da zor oluyo bana yol gösterin nolur değişik fikirlerinizi deneyimlerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürlerr
|
|
![]() |
|
nurten... ![]() Altın Üye ![]() bilalim + eşim + erenim Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008 Konum: 2 paşasıyla Durum: Aktif Değil Puanlar: 4266 |
![]() |
oğlun kaç aylık cnm
benim sıpada sütüm çok değil ama versem bütün gün tutar ağzında
daha 18 aylık o yzden biraz daha vermeyi düşünüyorum ve açıkçası benimde işime geliyor uykuya geçmesi kolaylaşıyor hemen mayışıyor
|
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
|
![]() |
|
şefo ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1186 |
![]() |
dışardan yemiyorsa uyku düzenini bozuyorsa 18 aylık olduğunda yeterliymiş.benim kızım sadece emerdi uykusuda düzene girmeyince dr.bıraktır dedi 1hafta kustu sonra mecburen bıraktı yedi.ama çok üzülmüştüm o ağladıkça bende ağladım
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() |
bunun en kolay yolu anneanneye yada babaanneye vermek çocugu galiba
bi kaç gunlugune ![]() dayanabilirsen tabi onlarinda dayanmasi gerekio ![]() kulakdan duyma bilgi ama benimki tecrubem yok :s benim sutum az di zaten ya$inda hamile oldugumu ogrenince birakdim oda meme istemedi geri |
|
![]() |
|
ifakat ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9866 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9441&KW=memeden+kesme&title=span-classhighlightmemeden-span-span-classhighlightkesme-span
şimdilk bunları buldum umarım yardımcı olur
![]() ![]() benim kızım kendi bıraktığı için bişey diyemiyorum
|
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
![]() |
|
münevver ![]() Elmas Üye ![]() ![]() forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4639 |
![]() |
ifakat sağol canım,linklerin hepsine baktım ,bende nöbetlerim başlıcak bıraktıracam bakalım
![]() ![]() |
|
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
|
![]() |
|
ALPELLA ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11988 |
![]() |
Benimkilerde kendileri bıraktı erkenden çalıştığım için Ama sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum Şöyle ki ; Mesai arkadaşımın eşi geçen hafta tek bir kerede bıraktırdı memeyi..Aktarlarda sabır taşı diye bir şey varmış kömür karası gibi göğsüne sürünce çocuk tiksiniyormulş. durmaz diye sadece birine sürmüşler gece ağlarsa diğerini veririrz diye ama gerek kalmadan bıraktı çocuk... arkadaşımda Allah razı olsun söyleyenden herkese söylücem ihtiyacı olan yapsın demişti bana ..
Dene istersen
![]() |
|
![]() |
|
münevver ![]() Elmas Üye ![]() ![]() forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4639 |
![]() |
evet derya duymuştum sabır taşı diye bahsettiğini..ifakat ın verdiği linklerin birinde vardı sanırım..peki kokusumu görüntüsümü etkiliyomuş çocuğu
![]() ![]() ![]() |
|
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|