|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sürekli agrisi oluyor diyemem ama ne bilim bi cocuga göre fazla geldi.bazen haftada bir bazen iki haftada bir.. bazen bi kqc haftada bir...
Bundan sonra takip edeyim çetele tutayim hangi durumlarda ne zaman agriyor die...
Buarada başka kontroller yaptirmamiz gerekirmi? |
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
hocam bir de siz göz dibi muayenesinden bahsedince ben netten biraz baktım da bir çok hastalığın teşhisi koyulabiliyormuş bu muayene ile..
bugün gittiğimiz göz dr.u gözünde bi problem yok dedi, ben de başka bi sıkıntı varmı dedim, bişi demedi. migren filan olabilirimi dedim , biz anlamayız dedi... bu detayı da söylim dedim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogrudur...
Migren olsa, cok fazla sikayet eder. Agrisi kuvvetlidir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
arada kuvvetli oluyor, nadir de olsa ağlıyor ağrıdan..
ara ara bacak ve ayak taban ağrısı oluyor, taban çukurunda genelde..
geçen sene yapılan kan sayımında kanı olması gerekenden fazla demişti dr. hala aynı mı bilmiyorum ama bu ağrılar için sebep olabilirmi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O kan tahlilinin tamamini bana iletebilirmisiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
O Tahlili bulamadım hocam..en erken iki yil oncenin tahlilini buldum tam kan sayim iki ay arayla yapılmış...
yeni bir tahlil yaptıralımmı? Düzenleyen esra_kocabiyik - 17 Kas 2015 Saat 15:01 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O 2 yil oncekini bir gonderin, once oradan bir baslayalim, ne olmus-ne bitmis....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
hocam iki ay arayla yapılmış iki tahlil.. ikisi de 2 yıl öncesine ait.
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|