Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Baş ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBaş ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
etdkeskin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 165
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı etdkeskin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2016 Saat 20:09
Hocam bir de sabah ki antibiyotik ten sonra dilindeki pembeli ler görünüyor şuan dili temiz denilebilir 
oglummm...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118343
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2016 Saat 21:10
Strep-A Testini yaptirin, icimiz rahat olsun.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı etdkeskin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2016 Saat 23:37
Hocam şu an özel hastanedeyiz test için geldik sonuçlar 2 güne çıkar dediler 😕 anlamadık 
oglummm...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2016 Saat 05:48
Bogaz Kulturu DEMEDIM!!! Strep-A Testi dedim!!!!!!
Israrla belirtin.. SAKIN O HICBIR ISE YARAMAYAN KULTUR ICIN, 5 KURUS ODEME YAPMAYIN..
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı etdkeskin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2016 Saat 10:07
Hocam inanirmisiniz yarim saat anlattim ustune basa basa soyledim tamam dediler dis laboratuara gonderiyorlarmis bugun arayip konusayim tekrar
oglummm...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı etdkeskin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2016 Saat 10:19
Hocam simdi konustum sonuca int ten baktim aadece normal bogaz florasi uredi yaziyor bu mudur hocam degilse ozel laboratuar arastirayim burada yeniyiz malwsef cok yer bilmiyoruz
oglummm...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı etdkeskin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2016 Saat 11:49
Hocam tekrar konuştum hastaneye sisteme öyle girmişler ama araştırılarak strepa ymış akşamda o sistem yüzünden çok bekledik orda tek strepa olarak secemiyorlamis Ama kız not almıştı strepa bakılacak diye o kızla konuştuk strepa negatif çıkmış hocam şu anda bactrim 200 mg 2×1 kullanıyoruz ne kadar daha devam edelim veya 200 mg yeterli mi oğlum 5.5 yaşında 25 kilo
oglummm...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2016 Saat 01:25
Tamam...Bactrim'e devam edin... Oh be!!!!
Strep-A Testi'ni niye dis laboratuvara gonderiyorlarmis!!!
Sizlerin evde yaptigi "Gebelik testi" kadar basit bir test... Hayret bir sey..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Kas 2016 Saat 01:28
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.