|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
etdkeskin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de sabah ki antibiyotik ten sonra dilindeki pembeli ler görünüyor şuan dili temiz denilebilir
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Strep-A Testini yaptirin, icimiz rahat olsun.
|
|
![]() |
|
etdkeskin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Hocam şu an özel hastanedeyiz test için geldik sonuçlar 2 güne çıkar dediler 😕 anlamadık
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bogaz Kulturu DEMEDIM!!! Strep-A Testi dedim!!!!!!
Israrla belirtin.. SAKIN O HICBIR ISE YARAMAYAN KULTUR ICIN, 5 KURUS ODEME YAPMAYIN.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Hocam inanirmisiniz yarim saat anlattim ustune basa basa soyledim tamam dediler dis laboratuara gonderiyorlarmis bugun arayip konusayim tekrar
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Hocam simdi konustum sonuca int ten baktim aadece normal bogaz florasi uredi yaziyor bu mudur hocam degilse ozel laboratuar arastirayim burada yeniyiz malwsef cok yer bilmiyoruz
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Hocam tekrar konuştum hastaneye sisteme öyle girmişler ama araştırılarak strepa ymış akşamda o sistem yüzünden çok bekledik orda tek strepa olarak secemiyorlamis Ama kız not almıştı strepa bakılacak diye o kızla konuştuk strepa negatif çıkmış hocam şu anda bactrim 200 mg 2×1 kullanıyoruz ne kadar daha devam edelim veya 200 mg yeterli mi oğlum 5.5 yaşında 25 kilo
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tamam...Bactrim'e devam edin... Oh be!!!!
Strep-A Testi'ni niye dis laboratuvara gonderiyorlarmis!!! Sizlerin evde yaptigi "Gebelik testi" kadar basit bir test... Hayret bir sey.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Kas 2016 Saat 01:28 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|