| Yazar |    Konu Arama  Konu Seçenekleri | 

| belma   Altın Üye

Durum: Aktif Değil
 Puanlar: 4440
 |  Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 16:39 | 

| 
   Birde Napolyon Bonopart Waterloo savaşı sırasında son derece ağrılı geçirdiği hemoroid atağı yüünden ordusunun başına geçememiş ve sırf bu yüzden Waterloo savaşını kaybettiği tarih kitaplarınca yazılmış diğer bir gizli gerçekmiş.   Düşünün arkadaşlar koskoca Napolyon Bonapartı devirdiyse bu illet bizlere neler yapmaz   | 

| 
     Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur. 
     | 

|  | 

| mine   Altın Üye

Puanlar: 3314
 |  Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 22:02 | 

| 

|  senacım Yazdı: 
 Arkadaşlar ben çok okudum araştırdım bu konu hakkında
  Maalesef ameliyat dışında  kalıcı bir çözüm elde edilemiyormuş.Bu yaptığımız bitkiseller ,fitiller,kremler sadece o anlık tedavi ediyormuş.Hemoroid cerrahi yöntem olmadan geçmiyormuş ne yazıkki   Sadece atakları hafifletiyormuş diğer yöntemler  bununla  ilgili şöyle bir şiir  okumuştum     Kız memesi:gönül yarası Kadın memesi:elma irisi Erkek memesi:üzüm kurusu İster inanın ister inanmayın Benden söylemesi  Memelerin şahı Basur memesi!!! Şair Ü.Yaşar Oğuzcan da hemoroid yüzünden çok sıkıntılar çekmiş ve sıkıntılarını bu şiirle dile getirmiş  | 
  canım keşke ameliyat kesin çözüm olsa olur kurtuluveririz ama 3-5 sene sonra tekrar ediyormuş kendini ameliyat olan akrabalarım var benim ne yapsan kar etmiyor işte of ooooof     | 

| 
     <a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
     | 

|  | 

| cuttanusa   Üye

Puanlar: 39
 |  Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 18:25 | 

| 
   ve dahası benım ailemın bır çoğunda vardı amelyat ta kesın çözum değil amelyatla bıle geçmıyo bu yuzden kremler kullanıp azaltın hiç olmazsa çunku bır kadın için o amelyata gırmek çok zor bı durum olsa gerek.enıştemde olmuştu o amelyatı.acısından sözetmıyorum yanlış anlamayın. 
 Düzenleyen cuttanusa - 10 Nis 2008 Saat 19:10
 | 

|  | 

| zehra   Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
 |  Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 19:04 | 

| 
   doktor tavsiyeetmedikçe  ilaç kullanmak ne kadar tehlikeli yada yanlış bişey bunu hepimizi biliyoruz ama yinede verdiğiniz ilaç ismini merak edenler olursa size özelden sorarlarr sizde özelden  yardımcı olursunuz bu konuda .   | 

| 
     Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
     | 

|  | 

| Ziyaretçi   Misafir

|  Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 19:56 | 

| 
   ben hamileyken bi dönem geçirdim çok şükür uzun sürmedi..zaten hamilelikte olabiliyormuş normalmiş..ben o zaman bi ot kullanmıştım işe yaramıştı ama sizin probleminiz farklı galiba ameliyatlık olduğuna göre..
    | 

|  | 

| ALPELLA   Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
 |  Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 16:49 | 

| 
   kızlar ben burayı görmemişim     tekinde de eniştersinde de var eniştesi patlıcanın saplı yeşil olan yerini 4 bardak suyla iyice kaynatıp içince  geçtiğini söylüyor biz daha denemedik bilemem işe yarar mı        şiir demeyin bana kanım kaynar hemen sonra mayasırsa konumuz güzel olsun donumuz     argo oldu biraz ama napiim konumuz hassas takmayın kafanıza diyeceğim ama konuşmayım öyle saf saf   tekinde gitti bir kere gitmez oldu artık kontrele adamlar jiletle çiziyormuş  hemşireler bakıyormuş   benim adam utanmış gitmem artık ölsem diyor ne diyim uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş şarir derya herkese şifa dilermiş.         | 

|  | 

| mine   Altın Üye

Puanlar: 3314
 |  Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 18:01 | 

|  | 

| 
     <a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
     | 

|  | 

| Şehnaz   Elmas Üye

Puanlar: 7682
 |  Gönderim Zamanı: 18 Nis 2008 Saat 22:57 | 

| 
   ya benim birkaç gündür var öncedende vardı ama bu denli olmamıştı. Şu anda sürekli kanıyor ve ağrısı çok oluyor. Hamilelikte normalmiş sanırım.  Yarın kayınvalideme sorayım buraya yazarım. Bir ot var onu kaynatıyorsun aç karnına içiyorsun. Eşim ancak bu yöntemle rahatlıyor gerçekten çok iyi bir şey. ot için şu aralar çıkar demişti kayınvalidem  Ama çok sancısı olan arkadaşlarıma tek çare sıcak suya oturmak olacak inanılmaz rahatlatıyor allah düşmanımın başına vermesin ama patronuma verebilir   | 

| 
      Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum   | 

|  |