|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
buray ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kas 2015 Saat 14:02 |
![]() Suan 9 aylık oğlumun doğum kilosu 3100 boy 49 baş 36 cm di 1.ay kilo 4500 boy 54 baş 38 2.ay kilo 6000 boy 60 baş 42 3.ay kilo 6800 boy 65 baş 43 4.ay kilo 7600 boy 68 baş 45 6.ay kilo 8500 baş çevresi 46 cm Bugün 9 aylık sağlık ocağı kontrolünde ise kilo 10 boy 71 baş 48.5 çıktı. Hocam baş çevresi hep önde gidiyor 2 aylıkken doktorun gerek yok demesine rağmen USG istedim içim rahat değildi. Bişey çıkmadı Dr. Tamamen ailevi bi büyüklük dedi.sizin ilk sayfadaki boy kilo tablosundan baktığımda sapmalari da göz önüne aldığımda yine büyük. 1.tekrar USG yaptirmam gereklidir 2.sizin tavsiyelerinizi okuduğum için hiç demir ilacı vermedim.bugun sağlık ocağında bakıldı Hgb 11.1 çıktı demir ilacı ver dedi hemşire bende ona alt sınırın 10.5 olduğunu söyledim bana Hayır kullanmalisin dedi.degerlendirimisinz.saygilar
|
|
BBBB
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117585 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bas cevresi normal..8.5kg'in ve 10kg'in bas cevresine bir bakin!!
US hicbir zaman gerekmiyordu.. Oglunuz zaten, 15 aylik cesametinde. Iri bir cocuk olacak. 2- Turkiye'deki hemsireleri cok dikkate almayin.. Bir sey bildiklerinden degil, onlar sadece; "Emir-komuta" zinciri ile is yaparlar. Kattiyen kendi kafalarini calistirmazlar, acik bir kitap bile okumazlar. Sizin bildiginiz dogrudur. O yuzden Turkiye'de butun cocuklar Anemik cikiyor. Bu tamamen Saglik bakanliginin, bir sacmaligidir. Kesin bir yerlerde bir dalavera donuyor ama ne oldugunu, arkasinda kimler oldugunu henuz cikaramadim.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|