|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavrumfundam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavrumfundam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Tem 2017 Saat 12:53 |
Kadir bey merhaba. 31 ocak 2017 doğumlu bir oğlum var. 36 cm baş çevresi ile doğdu. 1. Ay 38 2. Ay 42 3. Ay 45 4. Ay 42 (bir önceki ay yanlış ölçülmus meger ) 5. Ay yine 42 cm. 2. Aydan beri baş çevresi büyümuyor bu durumda. Doktorun yorumu da şöyle, 'baş birden çok büyüdüğü için Beyin otomatik olarak büyümeyi durdurmustur.' Bu doğru mudur acaba? Birde diyelim ki onceki aylarda yanlış olcmus bile olsalar, boyu ve kilosuna Göre persentilde 10- 25 puan alıyor. 5 ay kilo 8 buçuk boy 72 cm. Doktor yine de bi nörolojiye gitmemiz gerektiğini söyledi. Yanlış hatirlamiyorsam süturlar açık mi bakilsin dedi. Oglum sese tepki veriyor onune koydugumuz bir nesneye uzanmaya calisiyor elleriyle kavrayabiliyor goz takibi yapiyor donebiliyor .. bir tek ayaklarinin uzerine basamiyor tabiri caizse hamur gibi hala dik duramiyor. Gelisimi de bu sekilde. Bizim için önemli olan sizin yorumunuz. Siz ne yapmamızı önerirsiniz? Değerli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkürler. . Hocam birsey daha, Ayaklarinin üzerine basmamasi için doktor kalsiyum eksikliği olabilir vitamin başlayalım dedi ama ben istemedim
Düzenleyen yavrumfundam - 05 Tem 2017 Saat 13:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2. aydan beri YANLIS olculdugunden, simdi akillari sira aralara yedirecekler.. Siz o "Bas cevresini" baska yerde olcturun, sonucu yazin. Ben bunlarin hicbir olcumlerine itimad etmem. Durup-dururken; Kalsiyum eksikligi olmaz... DAIMA; Dvitamini eksikligine bagli olur.. 900gram FAZLASI VAR!!! 8cm de boy fazlasi var!! Inanayim mi???? Siz butun olculerine baska bir yerde baktirip bana yazin. Bunlarin ipi ile kuyuya inilmez.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Tem 2017 Saat 00:14 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|