Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bas cevresi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbas cevresi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yavrumfundam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 52
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrumfundam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bas cevresi
    Gönderim Zamanı: 05 Tem 2017 Saat 12:53
Kadir bey merhaba. 31 ocak 2017 doğumlu bir oğlum var. 36 cm baş çevresi ile doğdu. 1. Ay 38 2. Ay 42 3. Ay 45 4. Ay 42 (bir önceki ay yanlış ölçülmus meger ) 5. Ay yine 42 cm.
2. Aydan beri baş çevresi büyümuyor bu durumda. Doktorun yorumu da şöyle,  'baş birden  çok büyüdüğü için Beyin otomatik olarak büyümeyi durdurmustur.'  Bu doğru mudur acaba?
Birde diyelim ki onceki aylarda yanlış olcmus bile olsalar,  boyu ve kilosuna 
Göre persentilde 10- 25 puan alıyor.  5 ay kilo 8 buçuk boy 72 cm. Doktor yine de bi nörolojiye gitmemiz gerektiğini söyledi. Yanlış hatirlamiyorsam süturlar açık mi bakilsin dedi. Oglum sese tepki veriyor onune koydugumuz bir nesneye uzanmaya  calisiyor elleriyle kavrayabiliyor goz takibi yapiyor donebiliyor .. bir tek ayaklarinin uzerine basamiyor tabiri caizse hamur gibi hala dik duramiyor. Gelisimi de bu sekilde.
Bizim için önemli olan sizin yorumunuz.  Siz ne yapmamızı önerirsiniz?  Değerli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkürler. .
Hocam birsey daha, Ayaklarinin üzerine basmamasi için doktor kalsiyum eksikliği olabilir vitamin başlayalım dedi ama ben istemedim 

Düzenleyen yavrumfundam - 05 Tem 2017 Saat 13:45
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2017 Saat 00:10
2. aydan beri YANLIS olculdugunden, simdi akillari sira aralara yedirecekler.. Siz o "Bas cevresini" baska
yerde olcturun, sonucu yazin. Ben bunlarin hicbir olcumlerine itimad etmem. 

Durup-dururken; Kalsiyum eksikligi olmaz... DAIMA; Dvitamini eksikligine bagli olur..  
900gram FAZLASI VAR!!! 8cm de boy fazlasi var!!   Inanayim mi???? 
Siz butun olculerine baska bir yerde baktirip bana yazin.  Bunlarin ipi ile kuyuya inilmez.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Tem 2017 Saat 00:14
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.