|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 May 2016 Saat 20:03 |
Hocam mehabalar...bu kez kiz yegenim icin yaziyorum hatirlarsaniz midesi icin yazismistik onceden famodinle hallettik fakat bu kez de bas donmesi cikti basimiza.hocam 11 yasinda kistan beri ara ara bas donmesinden sikayetci fakat anne baba mide probleminden kaynakli cok ilac kullanmistir diye pek onemsemedi simdi yine basim donuyo diyo.dun tahlil yapilmis goz ve kulak olcumu yapilmis tahlillerde sorun yok oyuzden yazmadim fakat B12 94 degerinde bu cok dusukmus.dr hemen emar cekilsin demis ama kabul etmemisler.igne yazmis gunde 1tane 10 gun yapilacak demis.goz dr emara gerek yok demis kbb kesinlikle emar cektirin yada norolog gidin...hocam yuruyusunde bi sorun yok nesesi yerinde ders bitince oyun oynuyo yani gorunurde bi sorun yok...sizce ne yapmali???lutfen cevabinizla yardim edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle doktorlardan uzak durun.. Muhim hastaliklarda, devamlilik on plandadir. Oyle; bir geldi, bir iyilesti; olmaz..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 May 2016 Saat 18:44 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|