Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - baston bebek arabası hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubaston bebek arabası hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2009 Saat 13:04
teşekkürler canlar dün denedim çok sevdi emniyet kemerini uğura göre ayarladım ama uykuda ayakta uyuyan bebekler gibi oldu görünüşü diğer araba da çok ağır demekki elde taşımaya devamTongue
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2009 Saat 13:23
iyi canım demek seninkisinde emniyet kemeri var.arkadaşımınkinde yoktu.DisapproveUnhappy
Yukarı Dön
SELİN2 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3987
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2009 Saat 13:27
ben kızıma 1 yaşından sonra kullandım bastonu en dogrusu ben ce en azından kendı desdeksız oturana kadar bekle

Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2009 Saat 13:52
şuan bile oturuyo ama dik bişekilde oturmuyo LOL kendini öne eğerek oturuyo LOL ama kendi başına oturuoPig destekli oturtunca da yaslanıyo  ohh keyfi yerinde LOL
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
Yukarı Dön
ESAS Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2009 Saat 17:39
Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

arkadaşlar ablamda baston bebek arabası vardı benim araba çok ağır olduğu için (uğurla ikisini aynı anda taşıyamıyorum) bana baston arabayı verdi 2 kademeli biri hafif yatan konumda biride oturur konumda.

bab..2g.. marka baston araç işte...

artık uğur 4 aylık oldu ve tek başına da yanlarına yastık koyarak oturuyo sizce bu arabayı kullanabilirmiyim. birde kaçıncı aydan başlıyo baston kullanımı?

Merhaba,
Aynı marka ve tip arabadan benim kızımın vardı,4 sene aralıksız kullandık.Sonra da yiğenime vermiştik.Güzel ve dayanıklı bir arabadır.
Sorunun cevabına gelince: Kullanım klavuzunda "7 aydan itibaren" yazıyordu.;)
Yani belki tedbir amaçlı 7 ay demişlerdir ama en azından 6 aydan önce kullanma bence..
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3965
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2009 Saat 18:07
sibelcim baston tipi arabaların artısı olduğu gibi eksisi de var kendin ihtiyaçlarına göre karar vereceksin...
hafif,tek elle katlanır taşınabilirliği göze ilk çarpan olumlu tarafları
tek yöne bakması,bebeğin anneyi görememesi,hava şartlarından koruyuculuğu diğer arabalara göre daha az olması (bazı modellerde üstüne geçirilmesi için yağmurluk mevcut) bunlarda olumsuz tarafları

ben ali ilber 7 aylık olana kadar hiç araba kullanmadım..sonra da c..co nun baston tipi arabasını aldım...nerdeyse 1,5 yaşına kadar ali ilber arabasını pek sevmedi...sanırım beni görememesi onda huzursuzluk yapıyordu...canı sıkılana kadar arabada sonra da kucağımda taşıdım....tombul bi bebek olmadığı için oğlum kucağımdayken tek elimle arabayı rahatça kullanabiliyordum sorun olmuyordu....bi de işlerimi uzatmadan bitirip eve dönmeye çalışıyordum..böylece kucak faslı kısa sürüyordu...

ama şimdi öyle değil bu yaz özellikle sorunsuz kullandım...hiç öyle mızmızlık yapayım kalkayım demedi oturdu....
yağışlı ve rüzgarlı soğuk havalarda üzerine geçirilen yağmurluk da fazla zahmetli değil...katlanmasına engel oluyor ama arabaya geçirilmesi pratik...
eğer elindeki bastoon tip araba tam yatmıyorsa uğur için uygun değildir ssanırım...biraz büyüyene kadar kendi arabanı daha sonra da bu arabayı kullannabiilirsin istersen..
uğur u öptüm gözlerindenSmile
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2009 Saat 11:45

selda deneyim ve bilgiler için teşekkürler Approve

meryem canım ya efe hemen hemen 8 kilo ve çok yoruluyorum tek başıma otobüse falan o kütük gibi arabayla binmek felaket zor evde bile kalkmıyo yerinden ve oda tam yatmıyo zaten eğimli bi şekilde... bastondan hafif birazdaha yatabileni büşün... yine oturur pozisyon gibi ama uyurken kafası falan rahatsız olmaz ama işte taşıması problem benim açımdan...

bastonu ve efeyi aynı anda kaldırabiliyorum yastık ve alt açma setini de yanımda bulunduruyorum ama toplasam 2 kez kullandım bastonu sevdi uyurken biraz tereddüt ettim ama kucağımda da zor oluyor zaten uyurken Confused gittiğim yerler kusa mesafe araba ile yağışlu rüzgarlı havada eşim zaten izin vermez kullanmaya LOL ama dediğiniz gibi az biraz daha bekleyecem LOL seneye artık zaten yaz bitti LOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.