|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
lorderco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam açtığım konulara cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum arama yaparken yeni konu açmayı burdan sormak istedim
|
|
![]() |
|
lorderco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
3 yaşında oğlum poposunu kasiyordu baktığımda minik bi nasır gördüm ben kurt var zannediyordum meğerse hemoroidden çocuklarda neden olur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gormeden bilemem... Cocugun bir rahatsizligi varmi??? Hic o yasta "basur" gormedim!!!!
|
|
![]() |
|
Şu aralar kakasini yapmakta zorlanıyor fıtık ameliyatı olmuştu bi rahatsızlığı yok hocam resmini çekip atayım hocam
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tahmin ettigim gibi; BASUR DEGIL!!! "Skin Tag" denilen, bir cins deri kivrimi.. Tam bu bolgede; kiz cocuklarinda bile gorulur.. Hicbir zarari yoktur, hicbir sey yapmaniz da gerekmez..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Tem 2017 Saat 07:59 |
|
![]() |
|
Çok kazınıyor onun için bi şey önerir misin cevapladınız için çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"...Çok kazınıyor .." Bu ne demek?? Biraz tarif edermisiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|