|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 71786 |
![]() Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2010 Saat 14:28 |
![]() Batı Nil virüsü Türkiye'de
|
|
|
|
![]() |
|
münevver ![]() Elmas Üye ![]() ![]() forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4685 |
![]() |
tamam bi bu eksikti başımızda
![]() |
|
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
|
![]() |
|
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3091 |
![]() |
hobbalaaaaa...hayatımız pamuk ipliğinde...kendimden geçtim de diyomiyorum artık...kendimden geçsem çocuğum ne olacak....
|
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
bir bu eksikti zaten.
artık çıkan sorunların hızına yetişemez olduk.
Allah korusun hepimizi.
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
geçen sene bu zaman domuz gribiyle boğuşuyorduk.
bi de hamileydim risk grubu diye söyleyip durdular.
korkudan ne yapacağımızı şaşırmıştık.
bu sene de bu çıkmış başımıza ppfffff
![]() |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 71786 |
![]() |
Sakarya'da iki kişide daha Batı Nil görüldü!Sağlık Bakanlığı'nın hastalık görülen iller arasında açıkladığı Sakarya'da, iki kişi de Batı Nil Ateşi virüsü görüldü.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|