|
Bayılma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DEFNEIRMAK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DEFNEIRMAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haz 2021 Saat 22:45 |
Hocam 15 yaşında 50.kg 166 boyundaki kızım dun sabah okula gitmek icin alarmi çalıyor uyanıp alarmını kapatıp tuvalete gidiyor. O.sirada bize bağırıyor gözüm karardi göremiyorum midem de bulanıyor diye..hemen yüzünü yıkadim kusturmaya çalıştim kusamadı. Babasiyla kaldırdığımizda yere yığıldı hafif gözleri kaydı hemen yüzüne vurdum ağzını actim 2 3 saniyede kendine geldi..acile gittik eeg , tam kan, ciğer filmi, ekg, eko hepsi yapıldı hersey temiz çıktı..1.haftadir sivilce icin monodoks icmeye başlamıştı o gece gec icmis ilacıni bide o.hafta uykusuz kalmıştı biraz ..boynu da tutulmuş kalktı o sabah.. o.halin görünce cok korktuk hocam1) ..sizce neden olmus olabilir. 2) bundan sonra yapacağınız yada dikkat edeceğimiz birsey Varmi..birdaha tekrarlarmi? Hocam size guvenimiz sonsuz cok teşekkürler iyi ki varsınız..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boşuna telaş etmişsiniz!
Bilhassa Ergenlik çağında ve yaşlilarda, aniden ayğa kalkıldığında, yer çekimi ile kan beyine gidemez ve bu arazlar görülür. Yatmak veya hatta oturmakla bile bu durum hemen düzelir. Yapılanların tamamı "duygusal" hatta düzenbazlık ve sahtekarlık.. Sizi iyi tokatlamışlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|