|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Yazar | ||
nilay ![]() Pırlanta Üye ![]() "Maviboncuk'un Annesi..." Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 10157 |
![]() |
|
çok geçmiş olsun canım.....
|
||
![]() |
||
seydaulgen ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() |
|
çok yardımcı oldun saol cnm
hepsini okudum
|
||
![]() |
||
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
snyozt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 211 |
![]() |
|
benim oglum 2 yasında ve aylardır kabızlık problemimiz vardı.
fitili cok kullanmayı tavsıye etmiyo doktorlar zaten.
lifli gidalar ye sen yada bebegine ver. bana da doktor ilac verdi dup...ac
onu verdim 1 kere icince yapıyor bi kaç gun idare ediyordu bizi sonra gene kabiz gene ilac. ama sonra duzeldi artık yapabiliyor. bu surup bagırsakları duzenleyici dedi bende korkuyordum hep ilacla mi yapacak diye dr ye sordum sorun olmaz duzenler dedi.tabi gene ilaci dr ye danıs benim oglum 2 yasında cunku
veya kulak temizleme cubugunu zeytinyagına batır ve poposunu uyar o da ise yarıyordu bebekken.
gecmiş olsun bende bu sorunu cok yasıyorum zor gercekten bazen aglıyordu yapmaya calişirken kakasını icim yanıyordu.
inş. duzelir seninki de.
|
||
![]() |
||
seydaulgen ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() |
|
kulak temizleme çubuğunu denedim cnm o bizde işe yaramıyo maalesef.
20 günde yaklaşık 6-7 kez fitille dışarı çıktı bebeğim. Armut suyu kayısı suyu veriyorum. 6 gündürde bağırsak düzenleyici şurup veriyorum (acaba aynı şurup mu adını bana özelden verirmisin) ama değişen bişi yok walla. Gene kabız gene kabız
![]() Geceleri uyuyamıyo sıkıntıdan. Saatbaşı uyanıyo yawrum..
Daha ne yapıcamı şaşırdım walla.
Salı günü tekrar dr gidicez.
|
||
![]() |
||
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
|
canım çok geçmiş olsun.. sana önerebileceğim tavsiyeleri zaten herkes önermiş ve sen de denemişsin.. o yüzden söyleyebileceğim pek birşey yok.. umarım kronik birşey değildir ve kolay atlatırsınız
|
||
![]() |
||
miss hugolina ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9100 |
![]() |
|
Merhaba...
Benim bebeğim yakında 8.ayını dolduracak.Kilosu düşük olduğu için 4.aya girer girmez ek gıdaya başladık,vee o günden bu yana kabız
![]() İştahsız bir bebek,doktorumuzda yemediği için kakanın bağırsakta beklediğini ve bekledikçe kuruduğunu söyledi...4,5 günü geçmediği müddetçe fitil koymuyorum,kendisi yapmak için çok uğraşıyor...Doktorumuzda DEB... şurup yazdı,ama nereye kadar kullanıcam?Kullanmadım.Kayısıyı haşlayıp marmelat yapıyorum blenderdan geçirip
![]() |
||
![]() |
||
serifegül ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2007 Konum: yeni evinde Durum: Aktif Değil Puanlar: 816 |
![]() |
|
canım benim oğum da 6 aylık ve kırkı çıktığından beri kabızlık sorunu vardı neler denemedim ki haftada bir yapıyordu kakasını çoğu zaman fitille ve bezler dolusu.
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|