|
Bebeğim Öldü mü? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kadın dogumcu 2 farklı ultrasoncuya gittim. Kadın dogumcu düşebilir dedi.ultrasoncunun biri başka bişi diğerine dün yazdıklarımı dedi bilemiyorum valla kafam karman çorman oldu
|
|
|
|
![]() |
|
dilek yiğitcan ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3304 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sitrez etme canim hakinda hayirlisi ne varsa o olur bir evladin var allahim ona saglik versin onun da kismeti varsa gelir yoksa ne yaparsan yap gider
|
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
![]() |
|
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
Aynen hayırlı sağlık sıhhat lise Rabbim nasip etsin.
|
|
|
|
![]() |
|
dilek yiğitcan ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3304 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
amin
|
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
![]() |
|
pinar35 ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 1857 |
naptın cnm?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
gitinmi doktora ?
|
|
|
|
![]() |
|
Bebeğim Öldü :( kürtaj oldum bugün 3 farklı doktora gittim ama yok kalp atışı duyulmadi. Allah im herseyin hayirlisini versin. Zor :, (
|
|
|
|
![]() |
|
pinar35 ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 1857 |
hayırlısı böyleymiş cnm kaç haftalıktı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|