|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
izmitli31 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmitli31
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kas 2016 Saat 13:46 |
Kadir bey Merhaba..
8 kasımda doğumlu bir oğum oldu. doğum kilosu 2700 gr. Hocam bebeğim Gun icinde ve gece uyumuyor. Uyusa bile 15 dk icinde bir kac kere inleme gerinme aglama molalari ile uyuyor oda haliyle uyandiriyor kendisini ve uykusunu alamadigi icin de huzursuzlugu cok fazla oluyor yemek yemeye bile vakit ayiramiyorum.gece 10 dan sonra ağlamaları daha sıklaşıyor ve huysuzluğu dahada artıyor.anca memeye ulaştığında gözleri bi kapanıyor uyuyor gibi oluyor,gazı için kucağa alıyorum sonra gözlerini açıyor.beşiğine koyuyorum sızlanmaya başlıyor. Gün içinde cok sık olmasada geceleri burunda genizde bi tıkanması var sanırım bunun için serum fizyolojik kullanıyorum 4 gundur ama geceleri gözleri kapalıyken nefes alırken genizinden horlama gibi ses cıkıyor.kendini kasıyor,sıkıyor bi turlu uykuya dalıp kesintisiz uyuyamıyor.buda beni her an bebekle ilgilenmeme sebeb olduğundan bende kendime zaman ve dinlenme için vakit ayıramıyorum. sebebi ne olabilir hocam neler yapmalıyım? Düzenleyen izmitli31 - 29 Kas 2016 Saat 14:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|