merabalar hocam,14aylık bebeğimi salı günü yüksek ateşle acile götürdük,acildeki doktor boğaz kızarıklığı teşhisiyle cefaks antibiyotik verdi,başlamadım tabi ve ertesi gün çocuk doktoruna götürdük,ateşi hiç düşmemişti çünkü,o da azı dişleriyle beraber ön kesici dişlerini çıkardığını,dönüşümlü olarak calpol ve dolven vermemizi söyledi,birkaç gündür ateşi düştü ama inanılmaz huzursuzluğu ve iştahsızlığı hala sürüyor,bu akşam da baktım ki kulak arkaları,alnı,sırt ve karın bölgesi tamamen küçük kızarıklıklarla dolmuş,yine acile koştuk ne olduğu hakkında fikrimiz olsun diye,geçen cuma suçiçeği aşısı yaptırmıştık,günlerdir süren ateşin de bu döküntülerin de aşının alerjisi olduğunu söyledi,sizce nedir hocam,suçiçeği aşısını yaptıralı bugün tam 1hafta oluyor,böyle bir alerjisi olabilir mi,ateş de ondanmıdır,keşke yaptırmasamıydım aşıyı hocam,[özel aşıydı bu ondan hayıflanıyorum]hadi bundan sonraki aşılarıda yaparsa bu tür rahatsızlıklar,çok teşekkürler hocam...saygılar
|
Asi ile bir alaksi yok, iyiki yaptirmissiniz. Asi allerjisi diye bir sey yok, baya iyi SALLAMIS. Ates dusup, dokuntu basladi ise, bu 6. Hastaliktir. Bir tedavisi veya onemi yoktur. Bu doktorlarla isiniz zor, Allah yardimciniz olsun. Bundan sonraki asilarini da gonul rahatligi ile yaptirin. Disler; ates veya sikinti yapmazlar, buda SALLAMANIN baska bir turu. Ilk doktor en tehlikeli olani, bilhassa bundan uzak durun.
|