bu beslenme programım
yaklaşık 2 aydır beslenme aralarını 4 saate çıkarmaya çalıştım. şimdi 6-8 ay 5 saate çıkarın diyorlar...
Sabah 6,30 emziriyorum.
Saat 9 gibi kahvaltı (100cc devam sütü (bazen pastorize inek sütü) içine 1 çay kaşığı labne (beyaz tussuz peynir olabilir) 1 çay kaşığı tereyağ 2-3 bebe bisküvi gün aşırı yumurta (çeyrekle başladım şimdi tam veriyom) bazen de 1 çay kaşığı pekmez) bazende hazır kahvaltı mamalarından...
saat 1 gibi sebze püresi (aklına ne gelirse mevsime göre) bazen çorba (yoğurt sebze tarhana bazen yemek (tavuklu sebze yemeği kabak yemeği) çorba ve yemekleri biraz sulu hazırlıyoz ki içine şu etinin ekmekleri varya bebekler için onu koyuyoruz.
tabi tüm herşey tuz ve şeker katılmadan yapılıyo yağda çiğ olarak üzerlerine 1 çay kaşığı dökülüyo
saat 2,30 yoğurt (1 subardağına yakın yiyo) bazen yemek arkasından da verdiğimiz oluyo ama genelde sonra yemeği tercih ediyo...
meyveyi bazen yoğurdu ile veriyorum bazende sade (genelde ısırarak yemeği seviyo)
saat 4,30 - 5 gibi benim sağdığım sütü içiyo (genelde 180-210cc arası ne çıkarsa yani)
saat 6,30 gibi evdeyim ve sonra hep emziriyorum sabaha kadar.
bazen biz sofrada yemek yerken özendiği oluyo kendi yemeklerimizden tattırıyom yada az bişi mama hazırlıyom.