Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Ebeveynlerin Kaygıları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğini emziriyor?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbebeğini emziriyor?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 831
Mesajın Direkt Linki Konu: bebeğini emziriyor?
    Gönderim Zamanı: 11 Şub 2009 Saat 17:07
Özlem hanım kızım 21 aylık.17 aylıkken memeden ayırdım sadece geceleri emiyor.geceyide bıraktıracağım bu hafta.
kızm kendi vücuduna dokunmayı ve bizim vücudumuza dokunmayı çok seviyor göbeğimizi açtırım öpmek istiyor sadece bizim de değil samimi görüştüğümüz arkadaşlarımında memesini açıp yadaa boyun kısmını öpüyor.bazen benim göğsümü açmak istiyor.bu düşkünlüğü neden acaba kendi memesine dokunup öpmeye uğraşıyor.geçen gün oyuncak bebeğini almış memesine götürmüş emziri pozisyonunda yakaladım bunlar bir sorun mudur çok kafam karıştı.
(2 aydır)kesinlikle kilotlu çorap normal çorap kullanmıyor.ve artık pantolonlarını kendi çıkardığı için bazen onu pantolonsuz görüyorum şimdi de badilerini çıkarmaya çalışıyor.

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2009 Saat 15:02
Bunların hiç biri sorun değil. kızınızın fizikseltemas ihtiyacını gösteriyor. ortalıkta olmamak kaydıyla bunları yapmasına izin verin. bebeğine yaptığı da çok nrmal. ayrıca bedenleri keşfetmeye de çalışıyor. ona bol bol sarılın, öpün. sevmenin, dokunmanın fazlası olmaz.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.