Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Gelişim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeğinin kilosu az
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bebeğinin kilosu az

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Serhem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2021
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Serhem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bebeğinin kilosu az
    Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2021 Saat 18:21
Merhabalar hocam bebeğim aralık-15 2021 de 2900 gr olarak doğdu. Tüp bebekti. Doğduktan 5 gün sonra sarılık 17 değeri ile hastaneye yatırıldı hemen ardindan 10 gun idrar yolu enfeksiyonundan yattı. Bebeğim eve geldiğinde emmesi çok zayıftı. Iki ay düzelmesini bekledim ama olmadı. 5 buçuk aya kadar sağarak verdim. Tam duzeliyor derken bebegim biberonu da red etti.Sutum olmasına rağmen biberonu almadığı için sagmayi bıraktım hocam 2 ay kadarda kaşıkla zorla mama vermeye çalıştım. Onu da bıraktık hocam. Ek gıdayı da zorla veriyorum. Şu an da bebeğim 8 ayini bitirdi 6700 gr kız bebek boyu 66 cm. Hocam doktorlara da goturdum özel mama felan önerdiler ama biberon tutmuyor.  Ne yapabilirim hocam eşim de bende çok korkuyoruz bir şey veremiyoruz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.