|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() Gönderim Zamanı: 15 Eki 2008 Saat 11:44 |
Acaba çocuğum büyüyünce nasıl biri olacak? Utangaç biri mi olacak yoksa
girişken biri mi? Hepimiz çocuklarımızın gelecekteki hallerini düşünüp
meraklanırız. İşte bu testle çocuğunuzun karakterini analiz edip,
gelecek için tahminde bulunabilirsiniz.
Bebek ve Çocuk - BebekTest |
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
Paylaşım için teşekkürler canım
![]() Uyumlu bir çocuk olacak |
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
BENİM OĞLUM DA UYUMLU ÇIKTI
|
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Egemen de uyumlu çıktı.
![]() |
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
Kizim da uyumlu cikti. Oglum henüz bu test yasina gelmedi
![]() |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
erenayda uyumlu cikti ama su gunlerde uyumun u su yokkk
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
bak buna katiliyorum. |
|
![]() |
|
aysegulce ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1808 |
![]() |
Sizi biraz zorlayabilir
Çocuğunuz ara sıra sizi zorlasa da genel olarak uyumlu bir karaktere sahip. Çocuğunuzun zorlandığı ve uyum problemi yaşadığı durumları tespit ederek çocuğunuza yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler paylaşımın için canım...
Biraz zorlayacakmış benim oğluşum... Ben bu zorlamanın biraz olacağı konusunda şüpheliyim ya neyse... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|