Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebek için kanguru ana kucağı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebek için kanguru ana kucağı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melissa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: Bebek için kanguru ana kucağı
    Gönderim Zamanı: 04 Ara 2009 Saat 15:01
Ablam birkaç ay önce doğum yaptı. Çok tatlı bir kızı oldu. Tüm eşyalar tamam, ben de ara sıra ona yardıma gidiyorum. Şöyle bir şey geldi aklıma daha doğrusu sürekli takip ettiğim ............com sitesinde görünce karar verdim. Şu an kucağa takılan kangurulardan satılıyor. Ben zamanında kullanmadım. Acaba alsam bebek rahat eder mi? Kullananlarınız varsa bir fikir söylebilir misiniz lütfen. Hem fiyatı da çok uygun, kullanımı da rahat gözüküyor. Şimdiden teşekkürler.

Düzenleyen yasemin - 04 Ara 2009 Saat 15:03
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2009 Saat 20:58
ben kanguruyu hala daha kullanıyorum...çok işime yaradı ve kolayıma geldi...tabi artık biraz zorlanıyorum uzun mesafelerde..ablanın boyu uzunsa al derim
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
melissa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2009 Saat 15:47
teşekkürler. evet uzun sayılır ...................'da fiyatı da uygun... en iyisi almak dener olmadı.

Düzenleyen duygu - 08 Ara 2009 Saat 15:15
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2009 Saat 12:46
Resimdekinin aynısını alan biri olarak söyleyebilirimki.Ben ne rahat kullanabildim nede bebeğimi içinde rahat ettirebildim..Bu resimdekini kesinlikle almanı tavsiye etmem ben çok pişmanım hem askıları felan hiç sağlam değil.Çok pişmanım ch--co almadığıma.Sana bir öneri daha alacağın kanguru çift yön kullanılabilenlerden olsun
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.