|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deryameryem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2018 Saat 19:52 |
Hocam ben dort gün önce dogum yaptım dogar dogma z ınlıyo dye aldılar kuveze 37haftlık kılosu3. 800 gr. Dort gundur yatıyo anne karnında su yutmus cıger tam olarak acılmamıs dedi ler antıbıyotık verıyolar anne sütü alıyor ama oksijen destekgı olmadan sıkısıyormus tam akciğer fılmı acık olmadıgından vermiyor lar. Hocam cıkarsa bu bebek cıgerden cokmu hassas olur nasıl bakımı olmalı. Bıde beynınde 3mlm kıst varmı s zaman la gecer dedı gecermı geeckten Lut fen bıraz bılgılendırın
|
|
SELAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktorlarin soyledigi hicbir seye inanip da yorum yapmam.. Varsa Tahlil sonuclarini yazin. |
|
![]() |
|
deryameryem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Haklısınız ama bende guvenmıyorum ama aldılar dogar dogaz vucut ta odem olusmus oyuzddm nefesı sıkıntılıymıs 29 oksijen alıyordu en azından beyındskı kısle ılgılu bısey dessydnz kafama takıldı
|
|
SELAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Guvenenem... Hicbir seyi olmaya bilir de!!! Elimde bir belge olmasi sart..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|