Sayin Hocam,
Kizim 10 gunlukken fiskirir tarzda kusmaya basladi. Simdi 4,5 aylik. Surekli kusuyor. Sulu bazen peynir gibi. Hali-duvar :( surekli ust degisiyoruz ikimizde. Once motil..basandi. Sonra metpam..ilave edildi. Cok iyi gelmedigini dusunup 3 gun icirmedim. Kusma kismen azaldi gibime geldi ama gece uyumadi. Sancilandi,kustu.Normalde gunduz uyumaz ama gece uyanmadan uyur. Beslenme de istemiyor.
Gunde 2-3 bazen 4 kere kaka yaptigi olur. Biri mutlaka bezden tasar.
Hic test yapilmadi.
1. Ay sonu 440, 2. Ay 900, 3. Ay690, 4. Ay 600 gr aldi. 37 haftalik 3750 dogdu. 4. ay sonu 6440 gr. Sadece anne sutu. Yalniz cok kustugu gunlerde 60-90 AR mama veriyorum. Bazen de sutum gelmedigi icin kiziyor o zaman. Gunde biri gecmiyor. Gunduzleri uyumadigindan hic dinlenemiyorum.
Bu sartlarda test yapilmali mi ya da gastreontolojiye gitmeli mi diye danismak istedim. Bazen gercekten cok kusuyor ve o kadar ilac vermek beni endiselendiriyor.
Gece yuzustu yatiyor. Sirtustu cevirdigimde 10 dak. Gecmeden agliyor. Doktor sirtustu dedi ama o sekil uyumuyor. Kafamiz arkasi da sivri.
Bir de kafasinin tepede, 3 tane ince pirinc tanesi kadar, kipkirmizi, bitisik kaparti var. sizden de normal diye duyarsam rahatliycam. Cildiye vs. yonlendirilmedik.
Saygilar sunarim.
Düzenleyen Asud - 18 Oca 2013 Saat 14:28