hocam
1-38+1 de 2885 gr ile doğdu.şu an ki kilosu 4700 gr.
2-15 günden sonra gaz ve ağlama nöbetlerimiz başladı.zinco fayda vermeyince dr. tavsiyesi ile sabsimplex e başladık.4*8 toplam 32 damla veriyorum.fayda gördük diyebilirim.gazını çıkarmama rağmen yellenme ihtiyacı sık fakat ilaçlardan sonra hıçkırık azaldı.
3-kaka rengi geçen 1 hafta yeşil idi.iştahsızlığı nedeniyle kan sayımı yaptırdığımızda kendi çocuk doktorumuz nezle olduğunu buna bağlı olarak kakanın yeşil olmasının normal olduğunu geçeceğini söyledi.fakat prof. dr fazla beslenmeden olduğunu söyledi.diğer tüm konular gibi bu konuda da ikilemdeyiz.
4-doğduğundan beri kaka sıklıkla günde 1 kez,çok nadir 2 veya 3 ü buldu.hatta 2 yi geçip kendisini çok rahatsız hissettiğinde yarım gliserin fitil attığımız oldu.şu anda kuru sert beze yapışmayan az kaka yapıyor.
5-baştan beri mama* anne sütü alıyordu.son 15 gündür sadece mama.
6-doktorumuz bütün bu iştahsızlığına ve beslenirken acı çektiğini belirtmeme rağmen 3 saatte bir 90 cc alması gerektiğini söyledi.prof. dr. ise 3 saatte bir gece dahil 60 cc alması gerektiğini söyledi.yani daha önce 110-120 iken o da benim zorlamalarımla şu anda 100 cc.
hocam sitenizi yeni keşfettim elimden geldiğince kendi konum dışında da verdiğiniz cevapları okumaya gayret ediyorum.fakat gece beslemeleri başladığından beri huzurlu bebeğim tüm gün huzursuz huysuz oldu.öksürük, hırıltı ve salya arttı.beslenme sonrası özellikle öksürük başladı.gecemiz gündümüze karıştı.gece her mama sonrası başlıyor huzursuzlanmaya.kısırdöngü gibi gaz alma yedirme huysuzlaşma süregidiyor.olan bebeğimin uykusuna oluyor.
bununla beraber iştahsızlığı devam etmekte,mama yerken kollar bacaklar çırpınmaya başlıyor.bükülüp ıkınıyor.karnından gurul gurul sesler geliyor.ne yapacağimizi şaşırdık hocam.sizce nedir bunun teşhisiyle çözümü?
Düzenleyen nevalyssa - 26 Mar 2012 Saat 11:42