Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebek Ve Çocuk Bakımı İle ilgili tüm topikler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebek Ve Çocuk Bakımı İle ilgili tüm topikler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2008 Saat 00:03
Orjinalini yazan: poyraz poyraz Yazdı:

benimkide maşşallah hiç ağlamadı şimdiye kadar.hatta bitince ağlamaya başlıyo üstünü giydirene kadar yırtıyo kendini.Ben aç karnına yıkıyorum sanırsam ondan ağlıyo ama tok karnınada yıkamak istemiyorum doğrumu yapıyorum acep.
 Birde suyunun sıcaklığını dirseğimle ayarlıyorum ama ısrarla babanesi buz gibi suyu diyo ona kalsa haşlıcak çocuğuAngrysizler nasıl ayarlıyosunuz?

Valla ben elimin üzerine döküyorum. bakma sen ona kendi bildiğini yap. Anneler daha iyi bilirler. Evde en yaşlıdan en gence üşüme oranını söyle ona. Anne evde en yaşlı olan en çok üşüyendir. En genç olan az üşüyendir deyiver.
Bu arada benimki de giyinirken sıkılır.Confused Ağlar ama eline oyuncak şart yani. O zaman susarLOL Açlık tokluk önemli ama bizi etkilemedi canım. Sen öyle bil bak bütün annelerin derdi giydirirkendir. Sor herkes aynını der.LOL
Yukarı Dön
laren Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1202
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2008 Saat 00:18

benimkide maşşallah hiç ağlamadı şimdiye kadar.hatta bitince ağlamaya başlıyo üstünü giydirene kadar yırtıyo kendini.Ben aç karnına yıkıyorum sanırsam ondan ağlıyo ama tok karnınada yıkamak istemiyorum doğrumu yapıyorum acep.
 Birde suyunun sıcaklığını dirseğimle ayarlıyorum ama ısrarla babanesi buz gibi suyu diyo ona kalsa haşlıcak çocuğuAngrysizler nasıl ayarlıyosunuz?
Benimkide ilk andan itibaren suya bayiliyodu halada bayilir hatta üstünü cikarmaya basladigimda sanirim artik suya girecegini anliyo ve bir gülücükler bir cigliklar atiyo görmelisiniz
bu arada bebisini ac karinla yikamaman en iyisi bende öyle yapiyordum halada öyle yapiyorum en sagliklisi öylesi ama cok acikmasinida bekleme bence emzirdikten bir saat sonra falan yikayabilirsin o zaman hem ne cok ac nede cok tok olacaktir aglamasida azalabilir bir dene bakalim ne olacak
suyun isisinida en iyi sen anlarsin ben su icin termometre aldim onu kullaniyorum ama ona gerek yok bence bende aldim diye kullaniyorum ilk baslarda biraz fazla pipirikliydimdeBig%20smile
ASKLARIN EN GÜZELI SENSIN LARENIM
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2008 Saat 00:36
Valla arkadaslar benimkide dogdugundan beri banyoyu cok seviyor.Kis geldiginden beri banyo sayisini haftada 1 e düsürdüm  ama 4 gün gecince bizimkisi huysuzluk yapmaya basliyor.Banyosunu yapinca degmeyin keyfine, ama giydirirken ortaligi ayaga kaldiriyor benimkide.Aksam yatirmadan 30 dakika kadar önce yikiyorum bu onun uykuya gecmesini kolaylastiriyor sizede kolaylik oluyor :)))
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
poyraz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2008 Saat 01:07
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Valla ben elimin üzerine döküyorum. bakma sen ona kendi bildiğini yap. Anneler daha iyi bilirler. Evde en yaşlıdan en gence üşüme oranını söyle ona. Anne evde en yaşlı olan en çok üşüyendir. En genç olan az üşüyendir deyiver.
Bu arada benimki de giyinirken sıkılır.Confused Ağlar ama eline oyuncak şart yani. O zaman susarLOL Açlık tokluk önemli ama bizi etkilemedi canım. Sen öyle bil bak bütün annelerin derdi giydirirkendir. Sor herkes aynını der.LOL
Ah yavrum daha oyuncaktanda anlamıyor bu ay başlarız ama heralde.İyi o zaman bende biyerine acaba su falanmı kaçırıyorum diyorum.o kaynanayıda ben sonunda kaynar kazana atacam o zaman görcekLOLLOL
http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]
Yukarı Dön
poyraz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2008 Saat 01:09
Orjinalini yazan: laren laren Yazdı:

Benimkide ilk andan itibaren suya bayiliyodu halada bayilir hatta üstünü cikarmaya basladigimda sanirim artik suya girecegini anliyo ve bir gülücükler bir cigliklar atiyo görmelisiniz
bu arada bebisini ac karinla yikamaman en iyisi bende öyle yapiyordum halada öyle yapiyorum en sagliklisi öylesi ama cok acikmasinida bekleme bence emzirdikten bir saat sonra falan yikayabilirsin o zaman hem ne cok ac nede cok tok olacaktir aglamasida azalabilir bir dene bakalim ne olacak
suyun isisinida en iyi sen anlarsin ben su icin termometre aldim onu kullaniyorum ama ona gerek yok bence bende aldim diye kullaniyorum ilk baslarda biraz fazla pipirikliydimdeBig%20smile

valla benimde aklımı karıştırıyo babane sonra takıntı yapıyorum dirseğimi deydiriyorum normal sonra bacağıma döküyorum normal bide eşime soruyorum oda iyi deyince yıkıyoruzLOL
http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2008 Saat 14:31

Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Ah yavrum daha oyuncaktanda anlamıyor bu ay başlarız ama heralde.İyi o zaman bende biyerine acaba su falanmı kaçırıyorum diyorum.o kaynanayıda ben sonunda kaynar kazana atacam o zaman görcekLOLLOL

Kız alemsin cuk oturdu, eldiven gibi uydu vallahi.
Yukarı Dön
botag Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 687
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2008 Saat 17:59
ben tok karnına yıkamıyorum.kusabilir belki.suyun sıcaklığını da önce dirseğimi sokuyorum sonra içime sinmiyor suyu elime döküyorum öyle karar veriyorum
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2008 Saat 21:19
ayyyy maşallah sizlerin çocuklarınız seviyomuş benimki bbanyonun önünden geçmiyo belki yıkarız diyeDisapprove
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.