|
Bebeklerde fazla protein |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gülceeslan
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bebeklerde fazla proteinGönderim Zamanı: 14 Oca 2021 Saat 19:46 |
|
Hocam 6 bucuk aylik oglum. Hazir satilan toz kasik mamasi alip anne sutuyle koyulastiirp muhallebi gibi veriyorum. Uzerinde su ile yapin yaziyor.icinde protein kalsiyum varmis. Birde anne sutu eklenince fazla oluyormus.
Fazla protein bobregine zarr verir obez yapar deniliyor. 1) su yerine denildigi halde anne sutuyle yapmam dogru mu? 2) protein fazlaligi zarar verir mi?
Düzenleyen Gülceeslan - 15 Oca 2021 Saat 01:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2021 Saat 23:01 |
|
1- Obez yapmaz, asiri protein, bobrekleri zorlar. Altini actiginizda; idrari gozunuzu yakar.
Yaptiginiz is dogru degil. Hatta gereksiz demek daha dogru olur. 2- Verir. AMA, beraberinde, YETERLI su verirseniz (verebilirseniz) zararli olmaz.
|
|
![]() |
|
yagmurb
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Oca 2021 Saat 20:05 |
|
Kadir bey benimde 4 ay bitirdi oğlum aptamil mama yapıp üzerine proteinli çocuk sütü ekleyip sute alistirip obur ay direk sut verecektim milupa sut bir suru acd vitamin kalsium protein yazıyor zararlı mı uzerinde bir yaş yazıyor sutun siz 4 aydan sonra azar azar sute başlayın demiştiniz süt süttür fazla vitamin zararı olmaz diye düşünmüştüm suyla mama yapıp 40 ml de o sütten ekliyorum milupa çocuk sütü fazla protein olurmu biraz kilo problemi var biraz tombis sanırım oğlum doğum kilosu 3370 Gr birinci ay 4370 Gr 2 aylı 6350 3.5 aylık 7400 grm mamasini suyunu artırdım 150 ml içine 30 ml fazla su koyup süt karistiyorum
Düzenleyen yagmurb - 21 Oca 2021 Saat 23:57 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Oca 2021 Saat 01:12 |
|
Su yerine, sut ile sulandirsa idiniz, zararli olurdu.
Yoksa; su ile sulandirilmis mama+sut, zararli olmaz. Gereksizdir. Esasinda,geyretlerinizin tamami nafile isler, sadece kutu sutlerinden verin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|