Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeklerde pekmez tuketimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeklerde pekmez tuketimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2009 Saat 11:40
bende başladım pekmeze... ama hergün vermiyordum Confused bundan sonra hergün 1 çay kaşığı devam. Acaba tatlı kaşığı ile mi versem??? evde üzüm pekmezi vardı bide keçiboynuzu alayım giderken bali. keçiboynuzunu duymuştum diğerlerinden daha bi faydalı diye...

kızlar 1 tatlı kaşığına geçsemmi??? bide karışıma koymasam da direk içirsem çok mu yakar içini???
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2009 Saat 12:52
ben 5. aydan beri veriyorum hem keçi boynuzu hem üzüm pekmezini..
çok seviyorlar benim cadılar..bazen 2-3 çay kaşığı veriyorum dahada istiyorlar.Big smile
kanaryam tatlı kaşığıyla verebilirsin bence.eğer rahat edemezsen ardından 1-2 yudum su ver.Smile
doktorumuz kahvaltılarını pekmez ve tahin karışımı ile hazırlamamı söylemişti..
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2009 Saat 13:35
karışımı pek sevmiyo herşeyi tek tek yemeyi seviyo sıpacık LOL
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
helinim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 51
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2009 Saat 08:39
merhaba,
kızıma hazirandan beri her sabah aç karnına 2 tatlı kaşığı keçiboynuzu veriyorum maşaallah hazirandan bu yana hastalanmadı desem yeridir sadece geçen hafta 2 gün biraz ateşlendi o da geçti gitti. tüm annelere tavsiye ediyorum...
can yoldaşım canım kızım
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2009 Saat 11:55

Eşim dün pekmez-tahin almış. Bu sabah hazırladım, Eymen'e yumurtayı ve biraz peyniri savaşla yedirdim LOL Ama tahin-pekmez karışımından ağzına alınca, yenisi daha gelmeden vızvızlandı hadi yine ver diye. Bayağı yedi, zaten bu huyu bana cekmis, acayip tatlıya düşkün. Elif sevmedi, zorla yedirdim ona da biraz. Eşim, oğlum yiyeceğini bilseydim daha önce alırdım diyor LOLLOLLOL

Yukarı Dön
prensim2007 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 300
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2009 Saat 16:42
bende dut pekmezi veriyorum gün içinde 2 tatlı kaşığı ardındanda su. sevmesede başkayok diyorum içiyo. ama kadir bey pekmezin demir yapıcı özelliği olmadığını yazmış. et et yiyemiyorsa yumurta ardından en çok demir yapamış.
Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2009 Saat 20:36
bende uzum ve kecı boynuzu pekmezını karıstırarak verıyorum cok oldu vermeye baslayalı tam olarak kac aylıktı hatırlamıyorum ayrıca balda verıyorum yoksa cocuk nezleyı dr ların verdıgı antıbıyotıklerle cok daha fecı hale gelerek atlatıyor.
Yukarı Dön
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2009 Saat 10:07
ben de bebeğime pekmez verdim ama ağırr gelir diye sulandırıp verdim sevmedi. ben de meyve pürelerinin içine 1 çay kaşığı karıştırarak vermeye çalışıyorum. ama pekmez demir bakımından en zengin gıda. bende kansızlık(demir eksikliği) var zaman zaman başım dönüyo.1-2 kaşık pekmez içince kendime geliyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.