Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
milhan2002
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 147
|
Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 22:36 |
oh içim rahat etti  bende erken mi davrandım diye düşünüyordum.20 günü doldurduktan sonra bizde alışveriş merkezine gittik ve halada gitmeye devam ediyoruz  1 aylık olduk daha şimdi geldik gezmekten alışveriş merkezi ardından park.aslında kız çocuklarınıda alışveriş merk alıştırmamak lazım
|
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Puanlar: 1906
|
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 09:07 |
en geç ben çıkmışım desenize,ekim ayında doğum yapmıştım,havalar yeni yeni soğumaya başlamıştı,eşim zaten çok pipirikli,çocuk hasta olur diye pek hevesli olmadı dışarı çıkarmak için,neyseki 3 aylık olduğunda bayram geldi de,bi kaç akrabamıza bayram ziyaretine gitmiştik,ama 3 aydan sonra pek hoşlaşmadığım akrabalara gitmek bile o kadar iyi gelmişti ki anlatamam.o zaman ben de sürekli emzirdiğim için dışarda her ağladığında meme veremem diye de korkuyordum açıkçası,ama şimdiki aklım olsa kesin daha erken çıkardım
|
|
 |
hande
Altın Üye
"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"
Puanlar: 3307
|
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 09:10 |
20.günümde çıkıp, babaannemizi haremden yolcu ettikten sonra alışveriş merkezine gidip alışveriş yapmıştık  2 saatte bir emzirme odasına koşturmuştum tabii o ayrı 
|
|
 |
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 09:40 |
Cuma günü doğum yaptım,cumartesi günü eve geldim,pazartesi günü Derini doktorun görmesi gerekti,3 günlüktü dışarı çıktık ama bunu saymazsak,ilk gezmemizi bizde 20 günlükken yapmıştık..
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
Liiiz
Katılımcı Üye
Puanlar: 330
|
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 11:28 |
Temmuzda doğum yaptığım için hava güzeldi Birinici hafta dr kontrolüne gittik. 18 günlükken seçim dolayısıyla oy kullanacağım ilçeye gittik (annemlerde orda). 40 günlükkende pikniğe gitmiştik ve babası dağda buz gibi akan suya ayaklarını sokmuştu ne korkmuştum hasta olacak diye.
|
Cennet Kokulum
|
 |
emine1
Katılımcı Üye
Puanlar: 671
|
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 11:37 |
valla en kötüsü ben herhalda ilk doğumumda korkuma 6 ay dışarı çıkarmadım gezme babında ama gün aşırı doktora gittik çok ağlak bir bebekti susturamama korkusu yaşıyorduk Ama oğlumda 15 gün sonra gezmeye başladık hala geziyoruz 
|
 |
nilay
Pırlanta Üye
"Maviboncuk'un Annesi..."
Puanlar: 10157
|
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 12:20 |
valla ben oğluşumla 7 günlükken gezmelere başladık , ama 20 gün ve 40 gün gezmeleri özellikle yapıldı tabii yine
|
|
 |
zeyno18
Altın Üye
Sebebi Hayatım Canım Kızım
Puanlar: 3178
|
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 13:17 |
doktora gitmemizi saymazsak ilk gezmeye gidişimiz 20 günlükkendi bi dahada içeri sokamadık zaten
|
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
|
 |