Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
fatoş
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 20:54 |
Bende benim kızımın hinliğini yazayım.
Dün yanıma geldi, "anneciğim babam bana kızdı" dedi, eşim de salondan konuşmamızı duyuyor tabi, ben de aralarında ne geçtiğini bilmiyorum "olabilir kızım, büyükler bazen kızabilir" falan dedim, neyse eşim konuşmamızı duyduğu için, Elif'i yanına çağırdı "kızım ben sana kızdım mı, sen ne dedin annene" dedi, Elif'de "anne, ben babamı kızdırdım dedim" dedi  nasıl işin içinden hemen sıyrıldı, bizde şok olduk, yani anında lafı değiştirdi cadı 
|
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3036
|
Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 21:41 |
offf....tunanın yüreği kocamandır.... hastane günlerimizde bize çok yardımcı oldu tuna... kayınvalidem bile yapamadı onun yaptıklarını... Eylül ü uyutmaya çalıştığım her anda Simla (diğer yiğenim) nın hep tuvalete gitmesi gerekirdi. Tuna ya '' halacım simla yı tuvalete götürürmüsün ''derdim ''offf.... (elini uzatır) gel buraya başımın belası '' derdi. az mı avuttu eylül ve ceylini... tuna bir tane...Böyle bir evlat yetiştirdiğin için sende birtanesin demet  elifte az hin değilmiş
Düzenleyen ilal - 12 Eki 2009 Saat 21:42
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 10:52 |
Demeetttt icim bir hos oldu yaaaa  Guzel yurekli oglumu benim yerime op annesi
Dun Elifle babasi bakkala gidecekler esimin uzerinde kisa kollu atlet var daha giymedi gomlegini... Lavabo basindaydi, Elifle konusuyorlar.
"Baba sen uzerine birsey giy de gidelim"
"Niye boyle gidilmez mi?
"Gidilmez giyde gidelim"
"Gidilir gidilir"
Düzenleyen Elif Hansa - 13 Eki 2009 Saat 10:54
|
|
 |
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 7000
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 13:47 |
Tuna'yı yanaklarından öpüyor, Demet'cim onu yetiştiren anne olarak seni alkışlıyorum canım
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 13:54 |
Demetttt. çok hoş yaa. aferim Tuna'ya da sana da.. valla koca bir alkışı hakkettiniz ikiniz de 
yeri gelmişken bahsediyim dedim 
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 14:07 |
Para biriktirme bizde de var. Elife parfum kutumdan kumbara yapmistim, hala eline para gectiginde "Anneee hadi kumbarama atalim diyor. kumbarasina atar, sonra tümleyip koyuyoruz köseye... Kizima oyuncak almayi dusunuyorum onlarla...
|
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 14:22 |
ya biz gözünün önünde bütünleyince bozuluyor velet. e tabi 20 tane 1 lirayı 1 tane kağıt paraya pek değişmek istemiyor   öbürü daha çok ona göre. ne bilsin garibi daha 2,5 yaşında bile değil
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 14:31 |
|